- Jordmoren sa «kjør på»

Ida Maria avslørte graviditet samme dag som dansedebuten på TV 2.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at den norske artisten Maria Børli Sivertsen, bedre kjent som Ida Maria (31), hadde takket ja til å være med i «Skal vi danse» på TV 2. Det ingen visste var at sangeren venter barn og hun har dermed en ekstra, liten dansepartner under innspillingen av høstens program. 

Lørdag var det premiere på programmet og den vordende moren strålte i en fotsid grå kjole og en liten mage var såvidt synlig. 

- Det går bra. Formen var dårlig i begynnelsen, men nå går det fint, sier Ida Maria til Seoghør.no kun minutter før dansedebuten. 

Da Ida Maria takket ja visste hun ikke at hun var gravid, men hun tenkte aldri på å trekke seg fra programmet. 

- Det var bare å kjøre på. Det er ikke noe hinder.

GRAVID: Samme dag som dansedebuten på TV 2 avslørte Ida Maria at hun venter barn.  Foto: Per Ervland/Seoghør
GRAVID: Samme dag som dansedebuten på TV 2 avslørte Ida Maria at hun venter barn. Foto: Per Ervland/Seoghør Vis mer

Fikk klarsignal av jordmor

Hun tar likevel noen forhåndsregler under all dansetreningen. 

- Vi tar masse pauser og jeg passer på å få i meg nok mat og vann. Jordmoren sa «kjør på», så da gjør jeg det. Det eneste jeg holder meg unna er tunge løft, sier Sivertsen og skryter uhemmet av sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. 

- Han er veldig sterk og det skal litt til å løfte to stykker! Han er dyktig og den beste dansepartneren jeg kunne fått. 

- Foreløpig gjør vi som jeg ville gjort med hvilken som helst ny dansepartner, men ingen akrobatikk som kan være farlig for magen, forteller Sandaker. 

La ut ultralyd-bilde

Det var på sin Facebook-profil at artisten først avslørte svangerskapet da hun la ut et ultralyd-bilde. 

«Vi trur det e ei jente, men vi e ikke helt sikker. Nåkka som e sikkert e at ho/han bi å dans i lamme meg i høst, og at han/ho e frisk og fin.» skrev Ida Maria under bildet. 

Og skulle det gå riktig vei for danse-Ida utover høsten har hun gjort en spesiell avtale med kostymeavdelingen i TV 2. 

- Vi har en avtale med kostymen at vi må strekke klærne. Litt ekstra tid og litt ekstra tøy.

31-åringen får nok å gjøre fremover. I tillegg til beinhard trening under deltagelsen i «Skal vi danse» er hun også aktuell som ordførerkandidat i hjemkommunen Nesna i Nordland.

ÅRETS DELTAGERE: Dette er gjengen som skal danse på TV 2 i høst. (F.v.) Artist Adelèn (18), programleder Katarina Flatland (25), tidligere proffsyklist Mads Kaggestad (38), skuespiller Gitte Witt (31), stylist Cristopher Mørch Husby (26), Gunvor, konditor Pascal Dupuy (50), sjaman Gro-Helen Tørum (52), eventyrer Samuel Massie (22). Bak f.v. Artist Stian Thorbjørnsen (33), artist Ida Maria (31) og YouTube-stjerne Pelle K (28).
ÅRETS DELTAGERE: Dette er gjengen som skal danse på TV 2 i høst. (F.v.) Artist Adelèn (18), programleder Katarina Flatland (25), tidligere proffsyklist Mads Kaggestad (38), skuespiller Gitte Witt (31), stylist Cristopher Mørch Husby (26), Gunvor, konditor Pascal Dupuy (50), sjaman Gro-Helen Tørum (52), eventyrer Samuel Massie (22). Bak f.v. Artist Stian Thorbjørnsen (33), artist Ida Maria (31) og YouTube-stjerne Pelle K (28). Vis mer

I 2008 ble Ida Maria kåret til årets nykommer under Spellemannsprisen, men suksessen hadde en bakside og Nesna-jenta har vært åpen om sin kamp mot alkohol. 

– Jeg drakk ikke en dråpe før jeg var 17 år. Etter det gikk progresjonen veldig fort. Jeg var alkoholiker i en alder av 21. Da jeg var 27 sluttet jeg, har Børli fortalt til VG Helg.

LES OGSÅ: - Helt uakseptabelt å bli så beruset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer