- Jordmoren sa «kjør på»

Ida Maria avslørte graviditet samme dag som dansedebuten på TV 2.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at den norske artisten Maria Børli Sivertsen, bedre kjent som Ida Maria (31), hadde takket ja til å være med i «Skal vi danse» på TV 2. Det ingen visste var at sangeren venter barn og hun har dermed en ekstra, liten dansepartner under innspillingen av høstens program. 

Lørdag var det premiere på programmet og den vordende moren strålte i en fotsid grå kjole og en liten mage var såvidt synlig. 

- Det går bra. Formen var dårlig i begynnelsen, men nå går det fint, sier Ida Maria til Seoghør.no kun minutter før dansedebuten. 

Da Ida Maria takket ja visste hun ikke at hun var gravid, men hun tenkte aldri på å trekke seg fra programmet. 

- Det var bare å kjøre på. Det er ikke noe hinder.

Fikk klarsignal av jordmor

Hun tar likevel noen forhåndsregler under all dansetreningen. 

- Vi tar masse pauser og jeg passer på å få i meg nok mat og vann. Jordmoren sa «kjør på», så da gjør jeg det. Det eneste jeg holder meg unna er tunge løft, sier Sivertsen og skryter uhemmet av sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer