Jordin Sparks har funnet kjærligheten igjen

- De er absolutt et par.

NYTT PAR: Dette er bare to av en rekke søte bilder musikerne Jordin Sparks og Dominic Wynn Woods har delt med fansen sin på Instagram iløpet av kort tid. Foto: Instagram/Jordin Sparks og Dominic Wynn Woods
NYTT PAR: Dette er bare to av en rekke søte bilder musikerne Jordin Sparks og Dominic Wynn Woods har delt med fansen sin på Instagram iløpet av kort tid. Foto: Instagram/Jordin Sparks og Dominic Wynn Woods Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september kom nyheten om at «American Idol»-vinneren Jordin Sparks (25) og R’n’B-stjernen Jason Derulo (25) hadde brutt med hverandre etter tre år som kjærester.

Duoen var aldri flaue for å vise sin kjærlighet offentlig, og de delte ofte romantiske bilder på sosiale medier, samt skrøt av hverandre i intervjuer.

På Valentines Day i fjor overrasket også Derulo kjæresten med å fylle et helt hotellrom med 10.000 roser.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTEN: Jordin Sparks ble sammen med jevnaldrende Jason Derulo i september 2011. Her er de sammen under fjorårets Billboard Music Awards i Las Vegas. Foto: All Over Press
EKS-KJÆRESTEN: Jordin Sparks ble sammen med jevnaldrende Jason Derulo i september 2011. Her er de sammen under fjorårets Billboard Music Awards i Las Vegas. Foto: All Over Press Vis mer

 

 

Kort tid etter bruddet begynte Sparks å tilbringe mer og mer tid med rapperen Dominic Wynn Woods (22), bedre kjent som Sage the Gemini.

Og nå skal forholdet ha utviklet seg til kjærlighet, melder E!News.com.

- De har hengt sammen i lang tid. Det startet som et morsomt og flørtende vennskap, men i løpet av de siste månedene har romantiske følelser oppstått mellom dem, forteller en venn av paret til nettstedet.

I begynnelsen av mars begynte duoen å poste en rekke søte bilder av hverandre sammen på sine respektive Instagram-kontoer, og dette har fått fansen til å spekulere i om de har blitt kjærester.

- Jordin bruker ham ikke bare til å trøste seg med etter bruddet fra Jason. De er absolutt et par, bekrefter vennen til E!News.

Dette bildet delte både Jordin og Dominic på Instagram for to uker siden, og kommentarene har ikke latt vente på seg.

 

- Det søteste paret noensinne, skryter en.

- Han er mye bedre enn Jason Derulo, skriver en annen.

- Åååå, jeg liker begge to individuelt, så dette passer perfekt, mener en tredje.

Og enda tidligere, i midten av mars, delte turtelduene begge dette treningsbildet med fansen.

 

- Supermoro! Takk for kjærligheten, står det under Jordin sin post.

LES OGSÅ: - Det er helt slutt mellom Miley og Patrick

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer