Jorden rundt på 21 dager

Har du tre uker til rådighet neste april og mai, kan du reise jorden rundt for 65 000 kroner.

LUKSUSANLEGG: Oman har mange fine hoteller, og er et naturlig mål for en skikkelig jordomseiling. Foto: Se og Hør
LUKSUSANLEGG: Oman har mange fine hoteller, og er et naturlig mål for en skikkelig jordomseiling. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ving startet driften som reiseoperatør i 1972, og har siden den gang solgt hele fem millioner reiser. Dette feirer selskapet ved å arrangere en tre uker lang jorden-rundt-reise, men det er få plasser. 197 norske kunder får plass på turen som foregår med en Airbus 330-300, og salget starter tirsdag morgen kl. 08.30.


Det er dog ikke direkte rimelig å bli med på turen. Det koster deg stive 65 000 kroner å være med på moroa som tar deg til Niagara Falls, San Francisco, Hawaii, Fiji, Sydney, The Great Barrier Reef, Ho Chi Minh-byen, Chiang Mai og Oman. Dette er per person i dobbeltrom, og prisen inkluderer også alle frokoster og mange andre måltider, utflukter, alt av inngangsbilletter og norsk reiseleder. Hotellene er alltid firestjerners eller bedre.


Så har du pengene og kan ta fri i perioden 21. april - 11. mai 2007, kan du muligens få ditt livs opplevelse. Du får iallfall variasjon nok underveis, og muligens en smule jetlag på kjøpet.


Du bestiller på telefon 088 88 fra og med tirsdag 3. oktober kl. 08.30.
Blir det bare med drømmen?
Har du ikke mulighet til å reise denne gangen, så kan du ta en kortere og billigere versjon her: JORDEN RUNDT MED SE OG HØR
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer