FORSVARER KJÆRLIGHETEN: Jordans ektemann forsvarer konas puppeoperasjoner på landsdekkende tv. Paret viste nylig sin kjærlighet etter en kveld på byen. Foto: STELLA PICTURES
FORSVARER KJÆRLIGHETEN: Jordans ektemann forsvarer konas puppeoperasjoner på landsdekkende tv. Paret viste nylig sin kjærlighet etter en kveld på byen. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jordans pupper? Som å kjøpe en håndveske

Jordans mange puppeoperasjoner er like dagligdagse som å kjøpe en håndveske, mener ektemannen.

SEHER.NO: Glamourmodellen Katie Price, best kjent som Jordan (30), bryr seg aldri om å fortelle ektemannen Peter at hun skal operere puppene sine - før etter at inngrepet er gjort.

Ektemannen og den britisk popartisten Peter Andre forsvarte konas lemfeldige holdning til plastiske operasjoner på BBC frokosttv i går.

- For å være ærlig, sier du noen gang fra til ektemannen din om håndveska du skal kjøpe eller klærne du skal ha på deg? Du vet hvordan jenter er ikke sant. Det er jo forståelig, sa han til frokosttv-verten Sian Williams.

I august fløy Jordan til Los Angeles for å ta sin femte operasjon, nok en brystreduksjon. Nå er hun nede i størrelse 70C, etter å ha vært gigantiske 70 H.

Peter hevder videre at ekteskapet med Katie er sterkt, selv om rykter den siste tiden vil ha det til at forholdet er på sammenbruddets rand.

- Mine foreldre har vært gift i 52 år, og jeg vil bevise for alle at det er mulig i et moderne ekteskap også, fortalte han på tv.

Paret har to barn sammen Princess Tiammii (15 mnd) og Junior (3) i tillegg til Katies sønn Harvey (6) som hun fikk sammen med fotballspilleren Dwight Yorke.

- Hovedsaken for oss er at vi har en grunnleggende kjærlighet for hverandre og vi har tre helt utrolige barn.

Tidligere denne uken skal paret offentlig har vist sin kjærlighet ved å holde om hverandre utenfor den trendy nattklubben Bungalow 8 i Covent Garden i London.

LES OGSÅ: Jordan krympet brystene