Jordans ekteskap er ugyldig

Presten som viet paret mistet lisens etter sexskandale.

IKKE GIFT?: Ifølge News of the World er ikke ekteskapet mellom Katie «Jordan» Price og Alex Reid gyldig.  Foto: All Over Press
IKKE GIFT?: Ifølge News of the World er ikke ekteskapet mellom Katie «Jordan» Price og Alex Reid gyldig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I starten av februar kom nyheten om at Katie «Jordan» Price (31) og Alex Reid (34) hadde giftet seg i Las Vegas, kun syv måneder etter at de ble sammen.

Nye avsløringer antyder imidlertid at ekteskapet mellom de to ikke er lovlig, skriver News of the World.

Ifølge tabloidavisen hadde nemlig ikke Mose Henney (67), presten som gjennomførte bryllupsseremonien, lovlig lisens. Årsaken til dette var at han ble avskjediget fra sin stilling  etter å ha vært involvert i en sexskandale.

67-åringen skal ha innrømmet at han hadde «upassende seksuell kontakt, inkludert samleie, med tre voksne kvinner» i en kirke i Wisconsin for åtte år siden, og ifølge staten skulle han ha blitt fratatt lisensen til å vie par for tre år siden.

Ifølge flere amerikanske juseksperter betyr dette at alle seremoniene Henney har gjennomført, inkludert den mellom Price og Reid,  er ugyldige. 

- Teknisk sett er ikke Jordan og Alex gift. Det er en veldig uheldig og rotete situasjon, sier advokaten Steven Weinberg til avisen. 

Henney på sin side hevder at han ikke var klar over at han ikke hadde gyldig lisens, og skal ha reagert med vantro da News of the World ringte han tidligere denne uken.

- Du tuller? Dette er noe jeg må få ordnet opp i, skal han ha sagt.

Sjokknyheten kommer kun en uke etter at Price og Reid var involvert i en heftig krangel i LA i forrige uke.

Sist søndag avslørte nemlig britiske medier at Jordans eks, Peter André, har vært involvert med en kvinne som er svært lik glamourmodellen, og dette skal ha fått Jordan til å se rødt, noe Reid synes var et dårlig tegn. 

Ifølge kilder skal Jordan ha ringt Peter og brukt sønnen Junior for å skjelle han ut.
 
- Fortell faren din at han er en løgner! Pappa har en ny kjæreste, skal hun ha skreket til guttungen.

Junior hadde da spurt André om dette stemte, noe som gjorde sangeren rasende på ekskona.

- For en forferdelig ting for en mor å gjøre. Slutt å forurense våre barns hoder. Du er en grusom person, skal André så ha sagt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Knapt sett hverandre siden bryllupet