Jordan vil adoptere

Puppemodellen Jordan vil adoptere et handikappet barn. Hennes egen sønn trenger en lekekamerat.

LONDON, ENGLAND - MARCH 7:  Model Jordan leaves Pangaea nightclub March 7, 2004 in London, England.  (Photo by ShowBiz Ireland/Getty Images) / ALL OVER PRESS *** Local Caption *** Jordan Foto: All Over Press
LONDON, ENGLAND - MARCH 7: Model Jordan leaves Pangaea nightclub March 7, 2004 in London, England. (Photo by ShowBiz Ireland/Getty Images) / ALL OVER PRESS *** Local Caption *** Jordan Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Store bryster - stort hjerte?

Tobarnsmor og puppemodell Jordan (27) vil adoptere et handikappet barn. Hennes eldste sønn Harvey (3) er selv handikappet, og trenger en lekekamerat.

- Jeg ønsker meg en stor familie, og nå vil jeg gjerne adoptere et barn med spesielle behov. Jeg har jo allerede Harvey, og vet hvordan man skal klare det. Harvey er veldig krevende, men det ville vært fint for ham å ha en venn som forstår, sier Jordan i følge irske Evening Echo.

Jordan, som til daglig bruker døpenavnet Katie Price, fikk Harvey med fotballproffen Dwight Yorke. Nå er hun gift med popstjerne Peter Andre, og de fikk i fjor sommer sønnen Junior. Han er velskapt og frisk, mens Harvey er blind og syk.

- Han går på fire ulike medisiner, og er veldig overvektig. Han slår seg helt vrang hvis jeg prøver å gi ham sunn kost, og har store stoffskiftproblemer, sier Jordan. Som likevel forteller ukebladet Heat at hun elsker å være mor.

- Å få Harvey, og bli mor er det mest fantastiske og tilfredsstillende jeg noensinne har opplevd. Men det er vanskelig også, og han setter meg stadig på prøve. Det er mer krevende enn noe annet jeg har gjort, sier Jordan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer