Jordan skilt på 55 sekunder

Kjendisparet Katie Price og Alex Reids ekteskap ble oppløst i rekordfart.

SKILLES FOR GODT: Det tok kun 55 sekunder for retten å godkjenne skilsmissen til kjendisparet Katie Price og Alex Reid, da den ble behandlet tirsdag. Foto: Stella Pictures
SKILLES FOR GODT: Det tok kun 55 sekunder for retten å godkjenne skilsmissen til kjendisparet Katie Price og Alex Reid, da den ble behandlet tirsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: TV-stjernen og modellen Katie Price (33) la ikke skjul på at hun og den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid (37) hadde hatt en rekke problemer på hjemmebane, da hun i fjor bekreftet at hun ville skilles.

Og da saken tirsdag var oppe til behandling i retten, var det ingen tegn til at den tidligere side 3-piken hadde ombestemt seg.

Retten brukte nemlig bare 55 sekunder på å innvilge skilsmissen, ifølge Daily Mail.

Hverken Price eller Reid var tilstede under rettsmøtet.

Ifølge Daily Mail hadde Price - som tidligere var kjent under modellnavnet Jordan - svart «ja» på spørsmålet om Reids oppførsel var den samme.

Da nyheten om separasjonen ble kjent, sa Price at hun trodde hun hadde gjort en feil ved å gifte seg for raskt med Reid.

Alex Reid har neppe heller noe i mot at ekteskapet nå er over.

I oktober fridde han nemlig til sin nye kjæreste under en direktesending på TV, selv om han fortsatt var gift med Katie Price.

Price og Reid giftet seg i 2010. Katie Price har også tidligere vært gift med 90-talls stjernen Peter André.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vet ikke hvor mange ganger jeg har operert meg