Jordan skilt på 55 sekunder

Kjendisparet Katie Price og Alex Reids ekteskap ble oppløst i rekordfart.

<strong>SKILLES FOR GODT:</strong> Det tok kun 55 sekunder for retten å godkjenne skilsmissen til kjendisparet Katie Price og Alex Reid, da den ble behandlet tirsdag. Foto: Stella Pictures
SKILLES FOR GODT: Det tok kun 55 sekunder for retten å godkjenne skilsmissen til kjendisparet Katie Price og Alex Reid, da den ble behandlet tirsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen og modellen Katie Price (33) la ikke skjul på at hun og den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid (37) hadde hatt en rekke problemer på hjemmebane, da hun i fjor bekreftet at hun ville skilles.

Og da saken tirsdag var oppe til behandling i retten, var det ingen tegn til at den tidligere side 3-piken hadde ombestemt seg.

Retten brukte nemlig bare 55 sekunder på å innvilge skilsmissen, ifølge Daily Mail.

Hverken Price eller Reid var tilstede under rettsmøtet.

Ifølge Daily Mail hadde Price - som tidligere var kjent under modellnavnet Jordan - svart «ja» på spørsmålet om Reids oppførsel var den samme.

Da nyheten om separasjonen ble kjent, sa Price at hun trodde hun hadde gjort en feil ved å gifte seg for raskt med Reid.

Alex Reid har neppe heller noe i mot at ekteskapet nå er over.

I oktober fridde han nemlig til sin nye kjæreste under en direktesending på TV, selv om han fortsatt var gift med Katie Price.

Price og Reid giftet seg i 2010. Katie Price har også tidligere vært gift med 90-talls stjernen Peter André.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vet ikke hvor mange ganger jeg har operert meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer