Jordan håner fru Beckham

Victoria Beckham får det glatte lag av puppemodellen Jordan.

ÅPNER SLUSENE: Jordan er ikke redd for å si sin mening om Beckham-ekteskapet. Foto: All Over Press
ÅPNER SLUSENE: Jordan er ikke redd for å si sin mening om Beckham-ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: At glamourmodellen Jordan (28) og fotballfruen Victoria Beckham (32) ikke er bestevenninner, er noe de fleste har fått med seg. Men akkurat da vi trodde de hadde begravd stridsøksen, presenterer Jordan et nytt angrep mot Posh og ekteskapet hennes til David Beckham (31).


- Hun kan ikke stole på at ektemannen hennes klarer å holde buksene på i nærheten av vakre kvinner.


- Hun leier inn stygge barnevakter fordi hun ikke kan stole på ham. Jeg synes synd på henne, sier Jordan ifølge britiske Star.


SE HER: Er det derfor Posh er frustrert?


Posh og Jordan ble uvenner første gang for fem år siden mens Jordan var sammen med fotballspilleren Dwight Yorke - faren til hennes sønn Harvey. Jordan var på vei inn i et rom på Old Trafford under en Manchester United-kamp da hun overhørte Victoria synge "Who Let The Dogs Out".


Siden den gang har de to kvinnene vært i strupen på hverandre flere ganger, men da Jordan tok Victorias parti under Davids påståtte affære med Rebecca Loos trodde mange at alt var glemt. Men nei da...


Selv har Jordan slått seg til ro med pop-ektemannen Peter Andre, og de har spilt inn tidenes verste poplåt sammen...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer