JOBBER MED FORHOLDET: Katie Price sier hun jobber med forholdet til ektemannen Kieran Hayler, som hadde en affære med hennes beste venninner. Mandag ble de foreldre for andre gang. Foto: Stella Pictures
JOBBER MED FORHOLDET: Katie Price sier hun jobber med forholdet til ektemannen Kieran Hayler, som hadde en affære med hennes beste venninner. Mandag ble de foreldre for andre gang. Foto: Stella PicturesVis mer

Jordan fødte før det planlagte keisersnittet

Seks måneder ut i graviditeten ble ektemannens forhold til bestevenninnen avslørt. Nå jobber de med forholdet for babyens skyld.

MAMAM FØR TIDEN: Katie Price fødte mandag ei jente. Om barnefaren var tilstede er ikke kjent.  Foto: John McNamara / Splash News/ All Over Press
MAMAM FØR TIDEN: Katie Price fødte mandag ei jente. Om barnefaren var tilstede er ikke kjent. Foto: John McNamara / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Glamourmodellen Katie Price (36), bedre kjent som Jordan, fødte mandag ettermiddag en liten jente.

Babyen ble født to uker før Price hadde booket keisersnitt på et privatsykehus i London – 15. august.

Nyheten bekreftes av hennes manager Lauren Lunn-Farrow, i selskapet Lunn Farrow media, på Twitter.

- LFM kan bekrefte at @MissKatiePrice har født en jente i ettermiddag. Ingen flere detaljer vil bli gitt på det nåværende tidspunkt, skriver hun.

Katie fortalte nylig til OK! Magazine at hun jobber med forholdet til barnefaren Kieran Hayler, etter at han ble avslørt for å ha hatt forhold med to av hennes venninner.

- Vi jobber med forholdet vårt, og tar det en dag av gangen, sa hun til OK!

- Jeg ville fokusere på å ha en frisk baby, istedenfor å ende et nytt ekteskap, så jeg bestemte meg for at vi skulle få babyen og hjelpe Kieran gjennom terapien han får, sier Katie til bladet.

- Det er utrolig hvor sterk man må være, og dette er det virkelige livet og man må gå videre med det, sa hun om den frustrerende situasjonen til Fubar Radio i et annet intervju.

Hayler og Price har fra før 11 måneder gamle Jett sammen. Price var seks måneder på vei med sitt femte barn da hun fant ut at ektemannen Kieran Hayler (27) hadde hatt en affære med hennes beste venninne. Senere ble han også avslørt med en annen venninne. 

Den rasende modellens sinne og frustrasjon fikk utløp på Twitter der hun skrev at hun ville skilles.


På Katies ultralyd for to uker siden, da kjønnet på babyen ble avslørt, glimret Kieran med sitt fravær. Den britiske avisen The Sun sskrev seinere at legene vae bekymret for Price som blir utsatt for store emosjonelle påkjenninger kun uker før hun skulle føde sitt femte barn.

- Legene følger ekstra godt med på Katie fordi de frykter at alt stresset kan forårsake problemer, skrev avisen.

BEDRO SIN NYE KONE: Kieran innrømmet en affære med en av Katies beste venninner.  Foto: Stella Pictures
BEDRO SIN NYE KONE: Kieran innrømmet en affære med en av Katies beste venninner. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Følelsesmessig vrak

- Hun er et følelsesmessig vrak. Hun hater det Kieran gjorde mot henne og prøver å være sterk. Samtidig er hun gravid med barnet hans og føler seg sårbar. Selvfølgelig ønsker hun at han skal være en del av denne prosessen. Hun har det ikke bra verken fysisk eller psykisk, uttalte en venn til The Sun.

Forrige fødsel ble et mareritt

Bekymringene er ekstra store med tanke på Prices siste fødsel i fjor sommer. Da hun fødte Jett (1) åtte uker før termin ble hun tvunget til å ta keisersnitt i all hast da babyens hjertefrekvens sank drastisk.

- Det føltes så urettferdig at Kieran og jeg ikke fikk dele det øyeblikket alle par burde oppleve sammen. Men verst av alt var at jeg ikke fikk vite hva babyen min veide eller om han var ok, sa Katie den gangen til Daily Mail.

I dag er Jett helt frisk. I tillegg har barna Harvey (11), Junior (8) og Princess (6) fra to tidligere forhold.

LES OGSÅ: Utroskapen avslørt med løgndetektor