FASINERT: Jordan forteller at hun er fasinert av seriemordere, og gjerne skulle kommet i kontakt med en.  Foto: All Over Press
FASINERT: Jordan forteller at hun er fasinert av seriemordere, og gjerne skulle kommet i kontakt med en. Foto: All Over PressVis mer

Jordan fasinert av seriemordere

- Jeg elsker folk som er syke i hodet...

SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Katie "Jordan" Price (31) har blitt stadig mer utagerende og ekstravagant etter bruddet med eksmannen Peter André tidligere i vår.

Og nylig kom puppemodellen med sin kanskje mest sjokkerende uttalelse hittil.

Ifølge The Sun har Jordan nemlig avslørt at hun er dypt fasinert av seriemordere, og drømmer om å komme i kontakt med en som er " skikkelig syk i hodet".

- Jeg elsker folk som er syke i hodet. Dennis Nilsen, Fred og Rose West, Ted Bundy - jeg er besatt. Jeg har alltid vært fasinert av sånt - blod, gørr og mord, sier hun.

Skotskfødte Nilsen drepte over 15 menn fra 1978 til 1983, mens Fred og Rose West ble fengslet på livstid i 1995 for å ha voldtatt, torturert og myrdet 12 unge kvinner.

Ted Bundy var en amerikanske seriemorder, som ble henrettet i 1989 etter å ha begått over 30 mord.

På tross av disse personenes groteske handlinger, forteller Jordan at hun nå ønsker å komme i kontakt med én som har gjort noe lignende.
- Jo sprøere, jo bedre. Jeg skulle veldig gjerne dratt til et fengsel og besøkt noen av de skikkelig farlige innsatte, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dumpet til sexy filmrolle