Jordan får mindre pupper

Denne gangen skal kirurgene gjøre Jordans bryster MINDRE....

FLERE BARN: Jordan og Peter Andre vil gi vesle Junior flere søsken, men først må puppene slankes... Fra før har Jordan sønnen Harvey med fotballspilleren Dwight Yorke. Foto: Stella Pictures
FLERE BARN: Jordan og Peter Andre vil gi vesle Junior flere søsken, men først må puppene slankes... Fra før har Jordan sønnen Harvey med fotballspilleren Dwight Yorke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lei av puppene!

SEHER.NO: Glamourmodellen - som egentlig heter Katie Price (28) - hevder hennes størrelse GG pupper både gir henne ryggsmerter og gjør det vanskelig å få flere barn.

- Jeg vil ha en baby til , men må ha en brystoperasjon først. Nå er jeg alltid innendørs, så jeg trenger ikke vise dem fram lenger, sier hun til avisa Daily Mirror.

Jordan og ektemannen Peter Andrè (33) har allerede sønnen Junior sammen. Men tanken på amme et nytt barn med gigant-puppene som har gjort henne til en berømt nakenmodell, skremmer henne.

Price håper å ha redusert brystene innen jul, slik at hun også kan promotere julesangen hun har spilt inn med ektemannen.

- Hun vil ikke reklamere for en familieplate med de enorme puppene foran, sier en venn til avisa. Jordan er tobarnsmor, men har ikke akkurat vært kjent for et familievennlig image hittil. Det spørs om hun kan klare å opparbeide noen troverdighet som seriøs artist. Til det har hun nok for mange skandaler i sitt kjølvann...

Jordan avviser ikke at hun kommer til å besøke kirurgen igjen, for å holde brystene stramme, men garanterer at hun aldri mer vil blåse dem opp med silikon.

- Jeg hater dem. De henger. Få dem vekk. Jeg pleide å elske dem, men det gjør jeg ikke lenger, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer