KNUST: Her får Peter Andre trøst etter bruddet med Jordan. Nå har ekskona påført sangeren enda mer smerte. Foto: STELLA PICTURES
KNUST: Her får Peter Andre trøst etter bruddet med Jordan. Nå har ekskona påført sangeren enda mer smerte. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jordan er motbydelig

"Pappa, hvorfor er mamma i seng med en annen mann?"

SEHER.NO: En tydelig sjokkert Peter Andre (36) hevder han nå har blitt påført "sitt laveste spark" gjennom alle tider, etter at ekskona Katie Price (31) lot deres fire år gamle sønn se henne i seng med sin nye elsker.

Etter å nylig ha sagt at han aldri har likt Katie, som har gått under navnet Jordan som glamourmodell, har han nå ladet våpenet med hardere skyts, og kaller eksen for motbydelig.

- Dette var en kniv i hjertet. Og ikke bare det, det var en kniv som ble vridd om, og deretter løftet meg opp, sier Peter Andre til The Sun.

Muskelbunten Alex Reid (34) har nå flyttet inn med Jordan, i huset i Surrey hun tidligere delte med Peter Andre.

Og forrige uke fikk den fire år gamle sønnen Junior se moren i sengs med sin nye flørt, da Katie passet ungene.

Det er fullstendig utilgivelig, ifølge faren.

- Junior har spurt hvorfor mamma er i senga med en annen mann. Jeg kunne ikke tro det. Jeg trodde det bare var barn som sa merkelige ting. Men han har spurt meg om det flere ganger. "Hva gjør den mannen i mamma sin seng?"

- Det er rett og slett den mest frastøtende tingen jeg noen gang har hørt, raser 36-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg likte aldri Jordan