DUMPET: - Jordan kunne aldri ha spilt den rollen. Sjefene ville ha én som er ung og fresh, men Jordan er ingen av delene, sier en kilde om Jordans filmdrøm, som brast i tusen biter etter audition-nederlaget. Foto: Stella
DUMPET: - Jordan kunne aldri ha spilt den rollen. Sjefene ville ha én som er ung og fresh, men Jordan er ingen av delene, sier en kilde om Jordans filmdrøm, som brast i tusen biter etter audition-nederlaget. Foto: StellaVis mer

Jordan dumpet til sexy filmrolle

- Hun har store pupper, men de ser ikke natulige ut, sier en kilde.

SEHER.NO: Den kjente glamourmodellen Jordan (31) prøvde å ro i land en rolle i den nye "Sex and the City"-filmen, men mislyktes totalt. 31-åringen skal ha vært for gammel, skriver The Sun. 

Jordan heter egentlig Katie Price. Og det var med sitt egentlige navn at hun dro på audition i håp om å sikre seg den gjeve rollen. Mot seg hadde hun et 70-talls antall kvinner, som alle søkte rollen som karakteren Erin - en naturlig sexy, irsk barnepasser.

Men det gikk altså ikke så bra som Jordan håpet. Derfor er hun heller ikke blant de 20 finalistene som gikk videre. Alderen er én av årsakene, oppgir sentrale kilder til den engelske avisen.

- Jordan kunne aldri ha spilt den rollen. Sjefene ville ha én som er ung og fresh, men Jordan er ingen av delene. Hun har store pupper, men de ser ikke naturlige ut, forteller kilden.

Samtidig som Katie Price' filmkarriere ser ut til å ha falt pladask, går det desto bedre med hennes bøker. Da glamourmodellen kom til Liverpool for å promotere sin nye bok "Sapphire" ble hun nemlig møtt av flere bundrende fans, melder avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Hasselhoff frir til Jordan