Jordan angrep pensjonist

- Det klikket fullstendig for henne...

RASENDE: Katie Price skal ha angrepet en pensjonist som konfronterte henne, da hun parkerte på en handikapplass. Foto: All Over Press
RASENDE: Katie Price skal ha angrepet en pensjonist som konfronterte henne, da hun parkerte på en handikapplass. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tilfeldige folk på påskehandel sprerret lørdag øynene opp da glamourmodellen Katie «Jordan» Price (31) jaget etter en pensjonist og slo til ham da han konfronterte henne med at hun parkerte på en plass for handikappede.

Ifølge News of the World var Katie fullstendig rasende fordi hennes handikappede sønn Harvey var med henne, og hun hadde rett til å bruke parkeringsplassen.

Price skal ha fulgt etter mannen utenfor Comet-butikken, og da han gikk inn, fulgte Katie skrikende etter. Plutselig skal modellen ha slått mobilen ut av mannens hånd, da han skal ha løftet den for å ringe politiet.

Politiet bekreftet lørdag kveld at de hadde snakket med glamourmodellen og etterforsket saken. Nå risikerer Price å bli siktet for overfall.

- Han gjenkjente henne umiddelbart og begynte å spørre henne: «Hvem er det du tror at du er?» Hun var ikke i humør til å ta imot sludder, fordi hun for en gangs skyld hadde rett. Først ba Katie ham om å bry seg om sine egne ting, men hun så rødt da han ikke ville slutte, sier en kilde til avisen.

- Det var utrolig. Det klikket fullstendig for henne, sa en annen tilskuer.

Det hele skal ha skjedd mens Katies kjæreste, Alex Reid, sto og så på uten å løfte en finger. Katies sønn Harvey er blind, og har en autistisk lidelse. Dette gjør at han fort legger på seg, og har vanskeligheter for å gå.

- Hvis noen gjør noen ting som gjør mine barn lei seg, bryr jeg meg ikke om hvem det er. Jeg kommer alltid til å beskytte dem, sier Katie selv til avisen.

Pensjonisten selv skal ha sett svært skremt ut etter overfallet.

- Hun slo til ham, telefonen hans fløy avgårde og hun fortsatte bare. Alle som så på var helt sjokkerte og mannen selv så veldig preget ut.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er hun på vei til strøket?