Jono El Grande (42) har forlovet seg

- Hun fikk en ring, og sa: Ja-ha-ha!

SKAL GIFTE SEG: Jono El Grande, eller Jon Andreas Håtun, avslørte onsdag kveld at han skal gifte seg. Det med designer Ingunn Birkeland. Her fra premieren på «Bølgen» i fjor, hånd i hånd med Birkeland.  Foto: NTB scanpix
SKAL GIFTE SEG: Jono El Grande, eller Jon Andreas Håtun, avslørte onsdag kveld at han skal gifte seg. Det med designer Ingunn Birkeland. Her fra premieren på «Bølgen» i fjor, hånd i hånd med Birkeland. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 Jon Andreas Håtun (42), bedre kjent som Jono El Grande, kunne onsdag kveld avsløre at han nå er nyforlovet.

«Hun fikk en ring, og sa: ja-ha-ha! Så fikk jeg en ring, og sa: oh yeah! Vi skal gifte oss!», skriver musikeren onsdag.

Det var på sin private Facebook-konto at musikeren kunne fortelle at han og kjæresten, designer Ingunn Birkeland (36), nå hadde forlovet seg. Posten er imidlertid offentlig, og det renner for øyeblikket inn både likerklikk og gratulasjoner.

Bekreftet forholdet

Det var i mai i fjor at det begynte å gå rykter om at Håtun og Birkeland var et par.
Det var imidlertid i et intervju med Dagbladet Magasinet i desember, at 42-åringen bekreftet forholdet med Birkeland. 

- Jeg kan bekrefte at Ingunn og jeg er sammen, og at jeg er veldig forelska. Det er digg. Vi fant hverandre gjennom lange samtaler. Samtaler er for meg essensen, selve nøkkelen til å ha det godt, sa han da.

Var venner

Håtun var tidligere gift med den profilerte journalisten og tv-profilen Anbjørg Sætre Håtun. Hun døde i 2014 som følge av brystkreft. Hun ble 41 år gammel.

Birkeland og Sætre Håtun var venner.

Sammen designet de fargerike turbaner, hodeplaggene som ble Anbjørgs varemerke da håret forsvant og hun ønsket noe å pynte seg med.

På spørsmål fra Dagbladet Magasinet om Håtun snakket med kona om å eventuelt bli sammen med Birkeland, svarte han følgende. 

- Anbjørg ville bare at jeg skulle ha det bra. Det sa hun også i et intervju like før hun gikk bort.

Dagbladet har onsdag kveld forsøkt å komme i kontakt med de nyforlovede, uten hell.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Det er bare å holde inn magen før vi skal ta bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer