POPULÆR: Kristoffer Joner er en av Norges mest populære skuespillere, og har spilt i en rekke norske filmer. Foto: SCANPIX
POPULÆR: Kristoffer Joner er en av Norges mest populære skuespillere, og har spilt i en rekke norske filmer. Foto: SCANPIX Vis mer

Joner forelsket i filmhelt?

- Jeg var veldig betatt av ham, sier Kristoffer Joner om Sean Connery.

SEHER.NO: Han har spilt mot flotte skuespillerinner som Ane Dahl Torp, Julia Schacht og Pia Tjelta. Nå er Kristoffer Joner (36) aktuell med filmen "Den siste revejakta", hvor han spiller mot blant andre Nicolai Cleve Broch (32).

Men hvem var Kristoffers første filmkjærlighet?

- Sean Connery! Må innrømme at jeg falt litt for ham. Ikke i romantisk betydning, altså, men jeg var veldig betatt av ham - selveste James Bond. Så utrolig barsk og tøff. Det skal sies at dette var i 8-9-årsalderen..., sier Kristoffer til bladet Woman.

Joner har vært i skuespillerbransjen i mange år, og han vet godt hvem som skulle spilt han selv i filmen om hans liv.

- Jeg tror det må bli Christopher Walken. Jeg ville iallfall likt å se en film der han spiller meg! Han har noe veldig spesielt ved seg, og det synes jeg gjør ham interessant å se på.

Fra Kristoffer var 14 år til han var i begynnelsen av 20-årene var han med i Rogaland Teaters. Og det var nettopp i teateret at skuespilleren fikk sitt første kyss.

- Jeg husker godt mitt første kyss, for når det skjedde følte jeg at jeg ble mer mann.

- Jeg tror jeg var 14 år, og det skjedde backstage på teateret. Du vet, det er i de skitne kulissene det skjer, he-he. Det var litt klønete og nervøst, men det første kysset var bare en barriere man måtte over, så det spilte ikke så stor rolle. Teknikken kunne man helle finpusse på senere, sier han til Woman.

Har du et tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hasj tilhører ikke noe miljø