Jonas Oftebro:

Jonas Oftebro dukket opp på rød løper med ny kjæreste

Skuespilleren kom hånd i hånd med søte Olly på filmpremiere. 

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Jonas Oftebro kom hånd i hånd med nydelige Olly til Colosseum kino torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Jonas Oftebro kom hånd i hånd med nydelige Olly til Colosseum kino torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Lykken smiler til Jonas Hoff Oftebro (20). Han har nemlig fått seg kjæreste.

Dette bekreftet den talentfulle skuespilleren selv da han dukket opp med søte Olly Johanne Lid ved sin side under filmpremieren av «Fast & Furious 8» på Colosseum kino torsdag kveld.

20-åringen var imidlertid hemmelighetsfull rundt sin nye flamme.

- Ja, vi er kjærester. Ellers vil vi ikke si så mye utover det, sa de begge litt sjenert til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Her er Jonas med foreldrene sine Nils Ole Oftebro og Anette Hoff under premieren av filmen Bølgen, hvor Jonas hadde rollen som Sondre, i 2015. Foto: NTB Scanpix.
PÅ RØD LØPER: Her er Jonas med foreldrene sine Nils Ole Oftebro og Anette Hoff under premieren av filmen Bølgen, hvor Jonas hadde rollen som Sondre, i 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Påsketur med kjæresten

Jonas, som er sønn av skuespillerparet Nils Ole Oftebro og Anette Hoff, samt halvbror til «Kon Tiki»-stjernen Jakob Oftebro (31), avslørte også at han og Olly planlegger å feire påsken sammen.

- Det er mulig det blir en tur på fjellet i Trysil sammen. Jeg er ikke så veldig glad i ski, så det blir mest afterski for min del, lo han.

Men torsdag var det kinokveld for kjæresteparet som stod i fokus, og Jonas la ikke skjul på at han gledet seg til å se den actionfylte filmen.

- Jeg er veldig glad i biler, og synes det et kjempekult å være her: Spesielt moro er det at Kristofer Hivju er med!

- Jeg vil si at jeg er ganske god i trafikken, og har heldigvis ikke opplevd noe skremmende, fortsatte han mens Olly nikket bekreftende angående kjærestens ferdigheter bak rattet.

- Er stolt

Det var altså en stjernespekket kveld på Colosseum kino torsdag kveld. Den norske skuespilleren Kristofer Hivju (38) har nemlig en stor rolle i storfilmen «Fast & Furious 8».

Der spiller han mot stjerner som Charlize Theron (41), Vin Diesel (49) og Dwayne «The Rock» Johnson (44).

Saken fortsetter nedenfor.

STOR DAG: Skuespiller Kristofer Hivju kom arm i arm med kona Gry Molvær på filmpremieren i Oslo. Foto: Andreas Fadum
STOR DAG: Skuespiller Kristofer Hivju kom arm i arm med kona Gry Molvær på filmpremieren i Oslo. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Skuespiller Thorbjørn Harr (42) dukket også opp på den røde løperen, sammen med kona Tai Victoria Grung.

Han var i ekstase over å se den norske skuespillerkollegaen i Hollywood-filmen.

- Dette blir kjempegøy! Det er stort, og jeg er så stolt på hans vegne, sa han til Seoghør.no.

Harr har også gjort det stort i Hollywood, blant annet i seriene «Vikings» og «Younger», der han i sistnevnte klinte til med skuespiller Hilary Duff (29).

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer

LES OGSÅ: Slik fikk Aksels nye kjæreste modellkroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer