- Jonah (5) har vært en sann fryd

Men Silje Nergaard innrømmer at det var et sjokk å plutselig bli småbarnsmor igjen.

HEKTISK FAMILIELIV: Artistparet Silje Nergaard og Heine Totland ble for et par år siden brått småbarnsforeldre på nytt, da adopsjonen av Jonah gikk i orden etter en årelang prosess.  Foto: Arne-Petter Lorentzen
HEKTISK FAMILIELIV: Artistparet Silje Nergaard og Heine Totland ble for et par år siden brått småbarnsforeldre på nytt, da adopsjonen av Jonah gikk i orden etter en årelang prosess. Foto: Arne-Petter Lorentzen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Våren 2014 avslørte Silje Nergaard (48) og Heine Totland (44) at de hadde blitt trebarnsforeldre, etter å ha adoptert sønnen Jonah (5) fra Etiopias hovedstad Addis Abeba.

Artistparet hadde fra før av døtrene Erle (17) og Karla (10), men da Jonah ble en del av familien for to år siden, var overgangen likevel stor. Det sier Nergaard til Dagbladet.

- Det var på en måte et sjokk. Egentlig var jeg litt ferdig med det å være småbarnsmor, og jeg husket nok ikke helt hvordan det var. Når det er sagt, så har han vært en sann fryd, sier den sympatiske jazzvokalisten til Dagbladet.

Trebarnsmoren, som lørdag kveld blir hyllet i «Hver gang vi møtes» på TV 2, forteller at adopsjonsprosessen tok hele fem år. Gleden var derfor stor da hun og Totland kunne hente Jonah hjem fra Addis Abeba.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Sammen med (f.v) Inger Lise Rypdal, Thom Hell, Jonas Fjeld og Pål «OnklP» Tøien, er SIlje Nergaard å se i «Hver gang vi møtes» på TV2. Her på TV2s vårlansering høsten 2014. Foto: Andreas Fadum
TV-AKTUELL: Sammen med (f.v) Inger Lise Rypdal, Thom Hell, Jonas Fjeld og Pål «OnklP» Tøien, er SIlje Nergaard å se i «Hver gang vi møtes» på TV2. Her på TV2s vårlansering høsten 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Det lille sjarmtrollet har gitt Nergaard helt nye erfaringer som mor, innrømmer hun overfor VG.

- Jeg skjønner mer av menn nå som vi har fått en liten gutt i hus. Det er rett og slett noe annet enn jenter, men han er en svært glad gutt som ser ting fra den lyse siden. Han er en liten lykkepille, sier Silje Nergaard til VG.

Saken fortsetter under bildet.

MANGE JERN I ILDEN: Heine Totland sammen med  Ingeborg Raustøl (t.v) og Elisabeth Carew etter «Buddy Holly»-premieren på Folketeateret i Oslo høsten 2010.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
MANGE JERN I ILDEN: Heine Totland sammen med Ingeborg Raustøl (t.v) og Elisabeth Carew etter «Buddy Holly»-premieren på Folketeateret i Oslo høsten 2010. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Men også lenge før Jonah ble en del av familien Nergaard/Totland, var det profilerte foreldreparet svært vant til å takle nye utfordringer.

Da Heine Totland spilte hovedrollen i «The Buddy Holly Musical» i 2010, sjonglerte Silje Nergaard familielivet med sikker hånd.

- Silje har tatt fri. Hun har sett dette her før. Vi har vært her før og hun vet at det er enormt intenst (...) Så dama stiller opp, men jeg stiller opp for henne når hun trenger det. Vi har jo noen år sammen nå, og det er ikke tilfeldig. Familien vår er en familie som lever i unntakstilstand, sånn har det alltid vært og sånn kommer det sikkert alltid til å være, sa Totland til Seoghør.no dengang.

Se Silje Nergaard i «Hver gang vi møtes» på TV 2 lørdag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: Overlevde tsunamien i Thailand

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer