FAR OG DATTER: Både Angelina Jolie og faren, Jon Voight, er store navn i Hollywood. Her deler duoen en god klem på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2001. Foto: Stella Pictures
FAR OG DATTER: Både Angelina Jolie og faren, Jon Voight, er store navn i Hollywood. Her deler duoen en god klem på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2001. Foto: Stella PicturesVis mer

Jon Voight: - Noe veldig alvorlig må ha skjedd

Angelinas far uttrykker sin bekymring for datteren og barnebarna etter sjokk-bruddet.

SEOGHØR.NO: Etter at skilsmissen mellom Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) slo ned som en bombe i Hollywood tidligere denne uken, har en rekke påstander om årsaken til bruddet sirkulert i media.

Men uansett hva grunnen måtte være, innrømmer Angelinas far, filmstjernen Jon Voight (77), at han er bekymret.

- Noe veldig alvorlig må ha skjedd som har fått Angie til å ta et valg som dette, sier han til Inside Editon.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Det er en trist ting. Be en liten bønn for dem.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIETUR: Her er Jon Voight på båttur i Venezia med Angelina, Brad og Zahara i 2010. Far og datter ble gjenforent på denne ferien etter mange års vanskelig forhold.
FAMILIETUR: Her er Jon Voight på båttur i Venezia med Angelina, Brad og Zahara i 2010. Far og datter ble gjenforent på denne ferien etter mange års vanskelig forhold. Vis mer

Voight, som har hatt et anspent forhold til datteren de siste årene, fikk selv høre nyheten om bruddet fra sønnen James Haven (43).

- Jeg er bekymret for Angie og barna, og forhåpentligvis treffer jeg dem veldig snart, forteller han videre.

Da Angelina og Brad giftet seg for to år siden, var Voight svært lykkelig på datterens vegne.

– Jeg er veldig glad for at jeg nå lovlig kan kalle Brad for min svigersønn, dette fantastiske mennesket som jeg elsker, fortalte den gang til Good Morning Britain.

- Etterforskes for barnemishandling

Det var tirsdag ettermiddag (norsk tid) at superparet bekreftet at de skal skilles etter 14 år som par og to år som mann og kone.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, uttalte Brad Pitt i en pressemelding til People.com.

Angelina sa via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Angelina Jolie og Brad Pitt med sin eldste sønn Maddox på den røde løperen under Oscar-utdelingen for tre år siden. Foto: Ap
FRA LYKKELIGE TIDER: Angelina Jolie og Brad Pitt med sin eldste sønn Maddox på den røde løperen under Oscar-utdelingen for tre år siden. Foto: Ap Vis mer

Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene, og hun oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen.

«Tomb Rider»-stjernen har også bedt om omsorgsretten for alle deres seks barn, Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), alene.

Ifølge nettsiden TMZ, som var de første til å omtale bruddet, etterforskes Brad nå for barnemishandling.

TMZ skriver at politiet i Los Angeles og det lokale barnevernet har startet etterforskning etter å ha fått rapport om en episode som skal ha inntruffet onsdag i forrige uke.

Brad skal ifølge bekymringsmeldingen ha drukket seg full mens han var sammen med Angelina og barna i deres privatfly.

MOR OG BARN: Angelina Jolie og barna Shiloh, Pax og Zahara på flyplassen i Los Angeles i vår. Foto: Splash News
MOR OG BARN: Angelina Jolie og barna Shiloh, Pax og Zahara på flyplassen i Los Angeles i vår. Foto: Splash News Vis mer

I løpet av flyturen skal Brad ha blitt så sint at han skrek mot barna og også tok tak i dem fysisk. Etter at flyet landet på en flyplass i 20-tiden lokal tid, skal Brad ha fortsatt utbruddet sitt ute på rullebanen, ifølge TMZ.

Dagen etter Brads angivelige utbrudd på privatflyet skal Angelina ha valgt å ta ut separasjon. Få dager senere søkte hun om skilsmisse.

En kilde nær Brad skal imidlertid ha sagt til TMZ at Brad ikke har gjort noe galt.

- Han tar anklagene alvorlig og sier han aldri har mishandlet barna. Det er trist at folk prøver å sette ham i verst mulig lys.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN PÅ FILM: «Allied»-produsenten, Graham King, har uttalt at kjemien mellom Brad og Marion på filmsettet var «elektrisk».  Foto: NTB Scanpix
SAMMEN PÅ FILM: «Allied»-produsenten, Graham King, har uttalt at kjemien mellom Brad og Marion på filmsettet var «elektrisk». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avkreftet utroskapsrykter

Samme dag som bruddet ble kjent ble Brad Pitt også rammet av tøffe beskyldninger om utroskap.

Nettstedet Page Six hevder nemlig at årsaken til bruddet skal være at Angelina fant ut at Brad har vært utro mot henne med den franske skuespilleren Marion Cotillard (40) som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied».

- Han er går gjennom en vanvittig midtlivskrise og Angie er drittlei. Hun leide inn en privatetterforsker fordi hun hadde en følelse av at han koste seg med Marion på settet bak ryggen hennes, og det viser seg at slik var det også. Det var siste dråpe, forteller en kilde til nettstedet.

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston (47), til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». De hadde da vært gift i fem år.

Onsdag kveld (amerikansk tid) gikk Cotillard ut og avkreftet utroskap-påstandene i en post på Instagram. 

«Først av alt, for mange år siden møtte jeg mannen i mitt liv, faren til sønnen vår og babyen som er på vei. Han er min kjæreste, min bestevenn og den eneste jeg trenger. For det andre, til de som har indikert at jeg er lei meg, jeg har det fint. Denne situasjonen stresser meg ikke. Til slutt, jeg ønsker Angelina og Brad, som jeg begge respekterer enormt, å finne fred i denne svært stormende tiden», skriver hun blant annet.

LES OGSÅ: Angelina og Brad: Historien før Hollywoods sjokk-døgn