GJØR COMEBACK PÅ GAME OF THRONES-SETTET: Kit Harrington, som spiller karakteren Jon Snow, får fansen til å juble etter at han på ny har blitt sett i Belfast hvor deler av serien spilles inn. Her er hun under årets Wimbledon-turnering tidligere denne måneden, med «Game of Thrones»-frisyren fortsatt intakt. Foto: Splash News
GJØR COMEBACK PÅ GAME OF THRONES-SETTET: Kit Harrington, som spiller karakteren Jon Snow, får fansen til å juble etter at han på ny har blitt sett i Belfast hvor deler av serien spilles inn. Her er hun under årets Wimbledon-turnering tidligere denne måneden, med «Game of Thrones»-frisyren fortsatt intakt. Foto: Splash NewsVis mer

«Jon Snow» gjorde comeback på Game of Thrones-settet

Nye bilder av Kit Harrington får fansen til å juble. NB:Spoiler-advarsel.

SEOGHØR.NO: Spoiler-advarsel: Ikke les videre hvis du ikke vil vite hva som skjer på slutten av den forrige «Game of Thrones»-sesongen.

Kit Harrington (28) har blitt en internasjonal superstjerne gjennom sin rolle som krigeren Jon Snow i TV-serien «Game of Thrones».

Mange fans reagerte derfor kraftig, da den populære karakteren så ut til å bli knivstukket til døde i den siste episoden av forrige sesong.

Siden den nervepirrende finalen har spekulasjonene rast om Jon Snow virkelig er død, og produsentene holder kortene tett til brystet.

Gjenkjent på flyplassen

Men nå tror mange fans at Kit Harrington er klar for et comeback i den sjette sesongen, som snart skal spilles inn.

Mandag ble skuespilleren observert da han landet på flyplassen i Belfast, hvor de fleste av scenene til blant hans rollefigur, og norske Kristoffer Hivju (36), spilles inn.

Bildet viser at Kit fortsatt har sine lange «Jon Snow»-lokker. Han skal ifølge Daily Mail også ha sagt nei til å stille opp på bilder med fans, fordi han «ikke får lov».

- Jeg er død

Tidligere har imidlertid Kit gjort sitt beste for å overbevise fansen om at hans karakter virkelig er død.

- Jeg har blitt fortalt at jeg er død. Jeg kommer ikke tilbake neste sesong. Det er alt jeg kan si, har han tidligere sagt i et intervju med Entertainment Weekly.

POPULÆR: Her er Kit Harrington under forberedelsene til en scene som sin berømte rollefigur Jon Snow. Foto: Splash News/ All Over Press
POPULÆR: Her er Kit Harrington under forberedelsene til en scene som sin berømte rollefigur Jon Snow. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Alle «Game of Thrones»-stjernene er nå i gang med å samle seg for å lese gjennom manuskriptene for neste sesong sammen, før de starter med filmingen.

Møtte på kollega

Emilia Clarke (28), som spiller prinsessen og dragemorgen Denarys Tagaryen, la ut et bilde av seg og kollegaen Nathalie Emmanuel (26) på sin Instagramside.

«Gjett hvem jeg møtte på en viss flyplass på vei til en viss gjennomlesning?» skriver hun.

 

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Jon Snow før

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.