<strong>HÅRREISENDE:</strong> Modell Lillian Müller ble svært overrasket da hun fant ut at «Farmen»-Jon Lundemoen bruker Botoz jevnlig, i en alder av bare 28 år. - Han er jo sånn en søt, nydelig gutt, sier hun til «Hallo P3». Foto: Stella Pictures/ TV 2
HÅRREISENDE: Modell Lillian Müller ble svært overrasket da hun fant ut at «Farmen»-Jon Lundemoen bruker Botoz jevnlig, i en alder av bare 28 år. - Han er jo sånn en søt, nydelig gutt, sier hun til «Hallo P3». Foto: Stella Pictures/ TV 2 Vis mer

- Jon, slutt med det Botox-tullet

Lillian Müller ble sjokkert da hun fikk vite om «Farmen»-Jons bruk av Botox.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at Jon Lundemoen (28), kjent fra TV 2-programmet «Farmen», bruker opp mot 50 000 kroner i året på Botox-behandlinger

Den unge TV-kjendisens Botox-bruk har vakt oppsikt, sist hos modell Lillian Müller (61). Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren gjestet tirsdag «Hallo P3» og oppfordret Lundemoen til å slutte med antirynke-innsprøytningene.

- Hei, Jon, slutt med det tullet der!

- Jeg vedder på at han hadde vært like fin uten Botox, sier hun til «Hallo P3».


61-åringen, som selv lever ekstremt sunt, ble sjokkert da hun fikk vite om 28-åringens noe ekstreme skjønnhetsbehandlinger. Müller sier at hun synes det er gøy med «Farmen» og innrømmer at hun har beundret reality-deltakerens utssende.

- Jeg ser på Jon og tenker «Gud, for en flott, nydelig gutt, glimt i øyet, sjarmerende, sexy», alt det der, og så leste jeg at han hadde tatt Botox! Og så tenkte jeg «herregud, hvor putter han det?», sier hun i radiointervjuet.

Den L.A.-baserte modellen mener nemlig at man ikke får rynker når man bare er 28 år. Men  28-åringen, som gjestet «Hallo P3» tidligere på dagen,  har faktisk brukt Botox i fire år allerede.

- Jeg skjønner ingenting av de greiene der jeg, sier Müller oppgitt.

Hør hele P3-intervjuet om Botox-bruken her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Oscar-vinner døde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer