Dorthe Skappel:

- Jon er motvekten i livet mitt

Dorthe Skappel åpner opp om forholdet til ektemannen.

EKTEPAR: Dorthe Skappel snakker ut om ekteskapet med Jon Skappel i et nytt intervju. Her er paret avbildet sammen under Gullruten i 2013. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
EKTEPAR: Dorthe Skappel snakker ut om ekteskapet med Jon Skappel i et nytt intervju. Her er paret avbildet sammen under Gullruten i 2013. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «God kveld Norge»-dronning Dorthe Skappel (55) har vært gift med ektemannen Jon Skappel i 32 år.

Paret har kjent hverandre hele livet, og ble kjærester allerede som 15-åringer.

I et nytt intervju med VG, forteller 55-åringen åpenhjertig om forholdet til ektemannen og legger ikke skjul på at han betyr mye for henne.

- Hadde jeg mistet Jon, så hadde det vært som om begge armene mine ble kappet tvers av, sier hun.

I likhet med de fleste ekteskap, forklarer programlederen at også hun og mannen har både oppturer og nedturer sammen.

- (...) Jon er motvekten i livet mitt. Hvis det har hendt noe, eller jeg er nedfor for noe, så får han meg opp igjen. For all del, vi har hatt våre tunge stunder gjennom et langt samliv, vi. Og vi har våre hemmelighet for hverandre, det tror jeg er viktig, sier hun og legger til:

- Men til syvende og sist, er det han som alltid har tatt meg imot. Han er min bauta.

STRIKKESUKSESS: Marthe og Marie Skappel har hatt stor suksess med Skappel-genseren. Foto/video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer Vis mer

Måtte sette ned foten

Dorthe og Jon har vært et par over halve livet, men på 90-tallet måtte Jon sette ned foten. Vennskapet mellom kona og den avdøde forretningsmannen og friluftsentusiasten Arne Næss jr. ble nemlig litt for nært.

- Vi var på mange måter veldig tette, men på en lite mann-kvinne-måte. Men det var det ikke alle som forsto, og det toppet seg ved at han - han bodde jo i USA innimellom - begynte å ringe meg klokken fem om morgenen. Da syntes Jon i grunnen det var nok. Da var vi ferdige. Det var ikke normalt liksom, fortalte Dorthe til Thomas Leikvoll i TV 2-programmet «Helt ærlig» i 2009.

PUPPESNAKK: Overfor programleder Stian Blipp (27) røper programleder Dorthe Skappel (54) årsaken til hvorfor hun fjernet silikonen fra brystene: Robbie Williams. Video: TV 2 Vis mer

Vil ikke være med i eget program

Som programleder for «God kveld Norge», leder den flotte 55-åringen et program om det som rører seg i norske kjendisers privatliv.

Selv er Skappel en av Norges mest profilerte TV-ansikter, men hun har tidligere fortalt til Se og Hør at hun aldri ville ha stilt opp i eget program sammen med ektemannen.

- Nei, sa Dorthe Skappel, som dro veldig på svaret hun ga.

Årsaken er ifølge henne selv, såre enkel: Ektemannen Jon Skappel.

- Det er liksom ikke så mye opp til meg, det er mer opp til Jon. Og han har på en måte valgt å holde seg langt unna den medieverdenen. Han er min rake motpol tror jeg, har Dorthe tidligere forklart til Se og Hør.

Ble mormor

Tidligere denne måneden fikk hele familien Skappel en ny grunn til å juble, da eldstedatteren, designer Maria Skappel Holzweiler ​ble mamma for tredje gang.

Nyheten delte Dorthe på sin Instagram-profil med alle følgerne sine.

- Mitt nydelige lille barnebarn. Velkommen til verden i en familie som vil elske deg herfra og til månen, skrev hun under bildet.

Et innlegg delt av @dortheskappel

Maria selv har også delt bilde av den lille på sin Instagram-profil.

- Helt perfekt, og så utrolig høyt elsket!, skrev hun.

På meldingen fra Se og Hør svarte den nybakte trebarnsmoren med et hjerte.

Nyheten om at Maria ventet sitt tredje barn, delte hun selv på Instagram i juli. Maria og ektemannen Andreas Holzweiler har døtrene Sophia og Lieben sammen fra før, og nå er den lille familien blitt til fem.

LES OGSÅ: De nye bildene av Kylie er bekreftelse nok for fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer