Jon Bon Jovi langer ut mot Bieber

Mener ungpikeidolet oppfører seg som en drittsekk. Tirsdag kveld står Bon Jovi på scenen i Oslo.

PÅ TURNÉ: Jon Bon Jovi er i Oslo tirsdag kveld, og holder konsert i Bergen på onsdag. Dette er fra en konsert i Tyskland dagen etter Norges nasjonaldag. Foto: All Over Press
PÅ TURNÉ: Jon Bon Jovi er i Oslo tirsdag kveld, og holder konsert i Bergen på onsdag. Dette er fra en konsert i Tyskland dagen etter Norges nasjonaldag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld står rocker Jon Bon Jovi (51) på Telenor Arena i Oslo, og serverer det norske publikum slagere som «Livin' on a Prayer» og «Born To Be My Baby».
 
Og skal vi tro Bon Jovi selv, gjorde han det på slaget klokken halv åtte som lovet!

I et intervju med britiske Standard, publisert før Oslo-konserten, forteller han nemlig at han synes ungpikeidolet Justin Bieber (19), som kom over to timer for sent til en konsert i London for en tid tilbake, er en idiot som ikke overholder det planlagte spilletidspunktet:

- Alle generasjoner har folk som gjør det der. Det er ikke noe nytt. Men det er respektløst overfor fansen som har jobbet hardt for å betale billetten. Er det en éngangshendelse kan man bli tilgitt, men gjør du det mange nok ganger så fy deg. Da vil de ikke ha deg tilbake. Da er det bare blitt en klisjé. Det er virkelig ikke kult, og man oppfører seg som en drittsekk. Gå og jobb, for helvete!


Nesten nøyaktig én måned etter at Bieber opptrådde for Belieber-fansen, står altså rocke-idolet på scenen i Oslo. Onsdag reiser Bon Jovi vestover, og avholder konsert på Koengen i Bergen.

LES OGSÅ: Stoltenberg har lovet å se på Linni Meister sin TV-serie
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer