Jon Almaas gir seg i «Nytt på nytt» - Bård Tufte Johansen overtar

Etter 17 år i programlederstolen er det slutt for Jon Almaas i "Nytt på nytt". Komikerkongen Bård Tufte Johansen skal ta over.

GIR SEG: Etter over 17 år som programleder i «Nytt på Nytt» skal Jon Almaas slutte. Det får Seoghør.no bekreftet. Programmet skal likevel ikke svinne hen. Etter nyttår tar en av landets mest profilerte komikere over Jons rolle.  Foto: NTB Scanpix / NRK
GIR SEG: Etter over 17 år som programleder i «Nytt på Nytt» skal Jon Almaas slutte. Det får Seoghør.no bekreftet. Programmet skal likevel ikke svinne hen. Etter nyttår tar en av landets mest profilerte komikere over Jons rolle. Foto: NTB Scanpix / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I formiddag kunne Seoghør.no avsløre at NRK-programleder Jon Almaas (49) gir seg i kanalen før jul, og at komiker Bård Tufte Johansen (47) overtar sjefsstolen i en av tidenes største underholdningssuksesser "Nytt på nytt".

Nå er nyheten bekreftet både av Almaas, NRK og TVNorge, som blir programlederens nye arbeidsplass.

Den 9. april 1999 hadde første episode av «Nytt på nytt» premiere på NRK 1.

Det populære humorprogrammet har siden den gang vært ledet av Jon Almaas, som med sin vittige humor har sjarmert Norge i senk.

Gjesteprogramlederne ved hans side har blitt byttet ut flere ganger, mens Jon har sittet i sin faste stol helt siden startskuddet gikk. Han har faktisk bare vært borte fra innspilling én gang. 

Nå skal derimot suksessepoken være over for Jon Almaas' del. Etter det Seoghør.no vet, skal den populære 49-åringen fra nyttår forlate NRK-flaggskipet etter 17 år.

– Det er ikke med lett hjerte jeg nå har bestemt meg for å forlate NRK. NRK har vært hele mitt voksne arbeidsliv, og det er en arbeidsplass og en institusjon jeg er ekstremt glad i. Jeg er utrolig stolt av det mine gode kolleger og jeg har fått til gjennom 17 år med Nytt på Nytt, men nå føler jeg tiden er inne for å prøve noe annet og nytt, sier Jon Almaas til NRK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer