Jomfru-tv: Paris og Jenna

- Ingen lett sak å finne jomfruer, forteller tv-produsenten.

FLOTTE: Paris Hilton og Jenna Jameson lurer i skrivende stund på å takke ja til jomfru-reality. Foto: AP/Scanpix
FLOTTE: Paris Hilton og Jenna Jameson lurer i skrivende stund på å takke ja til jomfru-reality. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Uskyld er kanskje et av de siste ordene du tenker på når du hører snakk om pornostjernen Jenna Jameson og PR-kåte Paris Hilton.Men nå forteller TMZ.com at de to blondinene i skrivende stund sterkt vurderer å delta i realityserien ”Virgin Territory”."Ti menn som er godkjente jomfruer blir låst inn i et hus. Der må de avstå fra enhver form for sex, selv med seg selv. Alle bevegelser blir nøye overvåket. En kjendisvert kommer til å teste guttene i kunnskap, lyst og evne til å miste uskylden. Hver uke blir en gutt fjernet fra huset - og får en for tidlig avgang," skrives det humoristisk på showets nettsider.Den som står igjen til slutt, vil få gjennomført sitt aller første samleie på direktesendt tv!Hva slags rolle de to bertene vil få, er foreløpig uklart. Men de bør jo kunne fungere som fristerinner...LES OGSÅ: Aniston i lesbisk tv-rolleIronisk nok er det Kevin Blatt som skal produsere det hele.Blatt ble kjapt Paris' nemesis etter at det ble avslørt at det var han som sto bak salget av hjemme-sexvideoen hennes "One Night in Paris"!For å finne jomfruene skal Blatt henge opp gigantiske plakater med teksten "When You Win It - You Loose It" på Times Square i New York og i sentrum av Los Angeles.SE HER: Britene vil også ta møydommen på TV- Det er ingen lett sak å finne jomfruer i verken New York eller Los Angeles, forteller han nettsiden.Men det er nok ingen tvil om at Jenna og Paris - som tydeligvis har lagt ned stridsøksa - vil finne dem kjapt ...Les mer om showet her. (ekstern lenke)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer