PÅ FILMINNSPILLING: Mens nye detaljer rundt forholdet mellom Brad og Angelina kommer ut i pressen, spiller Angelina Jolie inn filmen "Salt" i New York.  Foto: Stella Pictures
PÅ FILMINNSPILLING: Mens nye detaljer rundt forholdet mellom Brad og Angelina kommer ut i pressen, spiller Angelina Jolie inn filmen "Salt" i New York. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jolie var utro med rockestjerne

Sjokkavsløringene står i kø i ny Angelina-bok.

SEHER.NO: Angelina Jole (33) skal ha hatt sex med en berømt rockestjerne, mens hun har vært sammen med Brad Pitt (45), hevdes det i en ny bok som snart kommer i hyllene.

Boken er skrevet av Andrew Morten, journalisten og forfatteren som i sin tid ble håndplukket av prinsesse Diana til å skrive hennes biografi.

Angelina er kjent for sine mange forhold til både menn og kvinner før hun møtte Brad Pitt, men siden den gang har Angelina tilsynelatende roet seg ned og satt familien og barna i høysetet.

Men nå kommer boka som kan slå hull på de mytene.

Hvilken rockestjernen det er snakk om er imildertid så langt ikke kjent, men det kommer garantert i boka.

Men det er langt fra de eneste pikante detaljene som kommer fram i boka.

I The Star kommer det også fram at forfatteren vil beskrive hvordan og hvorfor Angelina hadde et forhold til sin mors kjæreste. Og om hvordan Angelina har brukt sex som et maktmiddel siden tenårene.

- Angelinas mor Marcheline og hennes kjæreste hadde hatt en voldsom krangel, og derfor benyttet Angelina muligheten til å forføre ham. Etterpå fikk hun så dårlig samvittighet at hun fortalte om affæren, sier en kilde til The Star.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Brad og Jennifer sammen igjen