Jolie spiller sin avdøde mor i ny film

... og biografien blir produsert av hennes tilkommende ektemann Brad Pitts produksjonsselskap.

MODIG: I forrige uke fortalte Angelina Jolie åpenhjertig om fjerningen av brystene, som følge av faren for brystkreft. Foto: All Over Press
MODIG: I forrige uke fortalte Angelina Jolie åpenhjertig om fjerningen av brystene, som følge av faren for brystkreft. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Tirsdag i forrige uke fortalte skuespiller Angelina Jolie (37) i en kronikk i New York Times at hun hadde fått fjernet begge brystene på grunn av fare for brystkreft.

I 2007 mistet Jolie sin kjære mamma Marcheline Bertrand til nettopp brystkreft, og da legene fant kreftgenet BRCA1 i kroppen hennes bestemte hun seg for å få fjernet brystene og eggstokkene for å redusere kreftrisikoen.

Angelina har arvet menneskerett-engasjementet fra hennes mor, som var en aktiv humanitær med fokus på kvinner, og det er dette 37-åringen blant annet skal få frem i filmen.

Ifølge DailyMail skal Angelina nå spille sin avdøde mor i en biografim, og med seg på laget har hun fått sin tilkommende ektemann Brad Pitt (49) - og hans produksjonsselskap Plan B.

Etter kronikken sto på trykk i den amerikanske avisen, gikk Pitt ut i media og skrøt hemningsløst av sin modige forlovede:

- Etter å ha vært vitne til dette helt fra begynnelsen av finner jeg Angies beslutning, og andre som går igjennom det samme som henne, absloutt heroisk. Jeg takker det medisinske teamet for deres omsorg og fokus. Alt jeg ønsker for henne er et langt og sunt liv - med meg selv og våre barn. Dette er en gledens dag for vår familie.

Marcheline Bertrand ble 56 år.

LES OGSÅ: Ukjent prinsesse vant kjolekåring