Golden Globe 2018:

Jolie klarte ikke å se på Jennifer Aniston

De to ekskonene til Brad Pitt unngikk hverandre på prisutdelingen.

PÅ HVER SIN KANT: Angelina Jolie og Jennifer Aniston ble plassert langt borte fra hverandre under årets Golden Globe, som gikk av stabelen natt til mandag, norsk tid. Foto: NTB Scanpix
PÅ HVER SIN KANT: Angelina Jolie og Jennifer Aniston ble plassert langt borte fra hverandre under årets Golden Globe, som gikk av stabelen natt til mandag, norsk tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Natt til mandag gikk Golden Globe-utdelingen av stabelen for 75. gang i fasjonable Beverly Hills, og flere av verdens største stjerner hadde tatt turen for å feire det beste av film og tv fra 2017.

Blant dem var skuespillerne Angelina Jolie (42) og Jennifer Aniston (48).

Begge har som kjent vært gift med skuespiller Brad Pitt (54) på et tidligere tidspunkt.

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer, til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i sistnevnte på settet til «Mr. og Mrs. Smith». Jennifer og Brad hadde da vært gift i fem år.

I 2016 kom imidlertid nyheten om at også Brad og Angelina skulle skilles.

Var ikke på rød løper

Da de Angelina og Jennifer deltok på Golden Globe natt til mandag, var det ingenting som tydet på at duoen hadde et vennskapelig forhold - heller tvert om.

GIFT I FEM ÅR: Jennifer Aniston og Brad Pitt gikk hver til sitt etter fem år som mann og kone. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix
GIFT I FEM ÅR: Jennifer Aniston og Brad Pitt gikk hver til sitt etter fem år som mann og kone. Her avbildet i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail valgte Jennifer å unngå den røde løperen, der grunnen angivelig var at hun ønsket å slippe å møte på Angelina. Duoen ble også plassert i hver sin ende av lokalet, men det er ukjent om dette var av strategiske årsaker.

Da Jennifer skulle dele ut en av kveldens priser, ble det imidlertid enda tydeligere at de to stjernene har et noe anspent forhold til hverandre.

Saken fortsetter under:

PÅ RØD LØPER: Angelina Jolie strålte på den røde løperen. Jennifer Aniston unngikk imidlertid denne biten av utdelingen. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Angelina Jolie strålte på den røde løperen. Jennifer Aniston unngikk imidlertid denne biten av utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Leter etter en reaksjon

Daily Mail har publisert en kort videosnutt der Jennifer taler fra scenen.

Fra sistnevntes vinkel kan man se Angelina blant publikum, som tilsynelatende gjør alt for å unngå å kikke i 48-åringens retning.

Brad Pitt og Angelina Jolie var kjærester i en årrekke, før de ga hverandre sitt ja i Her avbildet sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix
Brad Pitt og Angelina Jolie var kjærester i en årrekke, før de ga hverandre sitt ja i Her avbildet sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er første gang de to befinner seg i samme rom, siden Critics’ Choice Awards i 2015. Dette var ti år etter at Brad forlot Jennifer, til fordel for Jolie.

Saken fortsetter under:

Vis mer Vis mer

Flere Twitter-brukere har også påpekt den noe anstrengte situasjonen, og viser blant annet til «Fifty Shades of Grey»-skuespiller Dakota Johnson (28).

I videosnutten kan det tilsynelatende se ut til at hun snur seg mot Angelina, idet Jennifer taler fra scenen.

- Du lyver for deg selv, dersom du ikke kan relatere deg til Dakota som stirrer på Angelina og leter etter en reaksjon mens Jennifer er på scenen, skriver en.

- Veldig trist

Det var TMZ som først meldte om bruddet mellom Brad og Angelina i 2016. Kort tid etter bekrefter hovedpersonene selv også at ekteskapet var historie.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Brad Pitt i en pressemelding til People.com.

Angelina fortalte via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

LES OGSÅ: Her er Golden Globe-øyeblikkene vi aldri glemmer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer