FORES OPP: Angelina har gitt skolen streng beskjed om at Maddox skal proppes full med sunn mat på sin nye skole. Foto: Scanpix/AP
FORES OPP: Angelina har gitt skolen streng beskjed om at Maddox skal proppes full med sunn mat på sin nye skole. Foto: Scanpix/APVis mer

Jolie feter opp sønnen

Men det er ikke frossenpizza som står på Angelinas meny.

SEHER.NO: Spekulasjonene om at hun lider av spiseforstyrrelser og en alvorlig leversykdom, skal ha gjort Jolie (32) besatt av barnas helse.

Når eldstesønnen Maddox (6) nå begynner på skole, har derfor Angelina ifølge avisa National Ledger gjort det klinkende klart at hennes vesle gutt skal fores til å bli stor og sterk.

Men istedenfor grovbrød med brunost, er det franske gourmetretter som står på lunsjmenyen på den hyper-eksklusive privatskolen Lycée Francais.

Fersk torsk med brokkoli og cous-cous, kylling med bønner og ris og grønnsaksuppe er rettene som skal gjøre Maddox til en sunn gutt.

Kanskje burde Angelina også vurdere å prøve noen av den fristende menyen selv?

"Tomb Raider"-stjernen kan i det minste trøste seg med at Brad Pitt  (42) ikke er den eneste kjekkasen som synes hun fortsatt er en av verdens mest sexy damer.

Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo (22) - som nylig var involvert i en sex-skandale med fem prostituerte - kunne gjerne tenke seg å vise sengetriksene sine for Angelina.

- Det er det indre i en vakker kvinne som er viktig, men hun må være vakker, som Angelina Jolie, avslørte driblefanten nylig ifølge The Sun.

Skulle forholdet til Brad ryke, vet med andre ord Angelina hvem hun kan ringe...

LES OGSÅ: De er verdens mest sexy!