Jolie årets Hollywood-mor

Det var kombinasjonen utseende og popularitet som dyttet Angelina til topps.

VANT: Angelina Jolie har for vane å vinne de fleste kåringer. Men stoltest er nok den hengivne mammaen over denne! Foto: AP/Scanpix
VANT: Angelina Jolie har for vane å vinne de fleste kåringer. Men stoltest er nok den hengivne mammaen over denne! Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens britene har kåret glamourmodellen Jordan (28) til Årets beste kjendismamma, er det den vakre husmoren Angelina Jolie (31) som har blitt kåret til Hollywoods beste.

I en kåring på filmsiden pearlanddean.com, ble det slett ikke overraskende mammaen til Maddox (5), Pax Thien (3), Zahara (2) og Shiloh (10 mnd.) som gikk av med seieren.

Like etter følger den britiske skuespillerinnen Kate Winslet (31), som har datteren Mia Honey (6), og den hardttrenende Oscar-vinneren Reese Witherspoon (30), som har datteren Ava Elizabeth (7) og sønnen Deacon (3).

Her er de søteste kjendisbarna.

- Det er mange vakre Hollywood-mammaer på listen, men Angelina Jolies kombinasjon av et fantastisk utseende og spalteplass har gitt henne en armé av filmfans, forteller talskvinne for Pearl and Dean, Kathryn Jacob til AskMen.com.

Andre mødre som havnet på topp ti, er den stolte mammaen Katie Holmes (28), som har datteren Suri (snart 1), gravide Julia Roberts (39), og ikke minst superpopulære Gwyneth Paltrow (34), som har datteren Apple (2) og sønnen Moses (11 mnd.) sammen med "Coldplay"-stjernen Chris Martin (30).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer