BARNA HAR SMUGSETT FILMENE: Hollywood-filmer som (f.v) «Tomb Raider», «Mr. & Mrs. Smith» og «Girl, Interrupted» har gjort Angelina Jolie til verdenskjent filmstjerne. Disse filmene er imidlertidig ikke spesielt barnevennlige. Foto: United International Pictures/ 20th Century Fox/ Nordisk Film Distribusjon AS
BARNA HAR SMUGSETT FILMENE: Hollywood-filmer som (f.v) «Tomb Raider», «Mr. & Mrs. Smith» og «Girl, Interrupted» har gjort Angelina Jolie til verdenskjent filmstjerne. Disse filmene er imidlertidig ikke spesielt barnevennlige. Foto: United International Pictures/ 20th Century Fox/ Nordisk Film Distribusjon ASVis mer

Jolie: - Barna våre har sett alt

Angelina Jolie innrømmer at hun og ektemannen ikke har full kontroll på ungene.

SEOGHØR.NO: Hollywood-paret Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (52) er noen av filmbyens mest ettertraktede skuespillere.

Duoen, som forelsket seg på settet til «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen.

Mange av Jolie og Pitts filmer innholder både vold og sex, og er absolutt ikke rettet mot barn. Men nå innrømmer Oscar-vinneren at hun tror sin egen flokk har sett de fleste filmene hun har spilt i - også dem som de er for unge til å se.

- Plutselig finner man ut av at barna allerede har sett alt. Slik har det blitt - man tror de ikke vet noe som helst, men så sier de typisk: «Ja, det vet vi. Vi har sett det», forteller hun til «Today show», ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE SEG PÅ RØD LØPER: For et par uker siden tok mamma Angelina Jolie med seg barna (f.v) Shiloh Nouvel, Vivienne Marcheline, Knox Leon, Zahara Marley og Pax Thien på premieren av «Kung Fu Panda» i Los Angeles. De eneste som manglet var storebror Maddox Chivan og pappa Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
VISTE SEG PÅ RØD LØPER: For et par uker siden tok mamma Angelina Jolie med seg barna (f.v) Shiloh Nouvel, Vivienne Marcheline, Knox Leon, Zahara Marley og Pax Thien på premieren av «Kung Fu Panda» i Los Angeles. De eneste som manglet var storebror Maddox Chivan og pappa Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I Jolies nyeste film «Kung Fu Panda 3» har alle ungene små roller, og tidligere denne måneden tok hun dem med seg på den røde løperen under premieren i Hollywood.

Men seksbarnsmoren håper derimot ikke at barna vil følge i hennes og ektemannens fotspor når det kommer til karrierevalg.

- Jeg håper ikke det. Vi har alltid sagt at hvis de skal bli skuespillere, så håper jeg de gjør noe annet først, og så eventuelt blir skuespillere senere, forteller hun, ifølge Daily Mail.

Får skryt av mamma Jolie

Angelina synes likevel at det var utrolig morsomt å jobbe sammen med barna i animasjonsfilmen.

- Jeg synes det var så søtt at de tok det så alvorlig. De kom på settet og sa: «Jeg vet ikke om jeg kan gjøre dette. Jeg vet ikke om jeg klarer det».

- Små ting som å snakke dem gjennom dette, var gøy. De tok det som en seriøs jobb, var opptatt av å gjøre ting riktig og levere bra, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Vivienne var det eneste barnet som ikke var redd for Angelina i "Maleficent"-kostymet, og dermed fikk hun rollen som Jolies datter i filmen. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Vivienne var det eneste barnet som ikke var redd for Angelina i "Maleficent"-kostymet, og dermed fikk hun rollen som Jolies datter i filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I Disney-filmen «Maleficent» fra 2014, medvirker også Pax og Zahara, mens mistemann Vivienne har en større rolle som datteren til Jolies rollefigur.

- Vi synes det er gøy å ha barna med oss på settet og la dem gjøre små roller, men målet vårt er ikke at de skal bli skuespillere, sa hun til Entertainment Weekly den gang.

Da de opprinnelige barneskuespillerne på tre og fire år nektet å nærme seg Angelina fordi hun var så skummel i heksekostymet sitt, bestemte de seg for å bruke hennes yngste datter i stedet.

- Det måtte være et barn som ikke var redd for hornene, klørne og øynene mine, så det måtte bli Viv, forklarte hun.

SUPERPAR: Angelina Jolie og Brad Pitt falt for hverandre på innspillingssettet til «Mr. & Mrs. Smith» for omlag ti år siden. Før jul var ekteparet aktuelle sammen med filmen «By The Sea».  Foto: Afp
SUPERPAR: Angelina Jolie og Brad Pitt falt for hverandre på innspillingssettet til «Mr. & Mrs. Smith» for omlag ti år siden. Før jul var ekteparet aktuelle sammen med filmen «By The Sea». Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Angelina og Brads sønn skadet på familieferie

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.