- Johnny overnattet hos henne

Brudd-ryktene mellom Johnny Depp og Vanessa Paradis skyter ny fart etter at han fant tonen med en ny skuespillerinne.

UNDER SAMME TAK - MED JOHNNY?: Ashley Olsen skal ifølge InTouch ha hatt Johnny Depp på overnattingsbesøk natt til 27. februar. Foto: All Over Press
UNDER SAMME TAK - MED JOHNNY?: Ashley Olsen skal ifølge InTouch ha hatt Johnny Depp på overnattingsbesøk natt til 27. februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: “Pirates of the Caribbean»-stjernen Johnny Depps samboer - skuespilleren og artisten Vanessa Paradis -  har tidligere avvist ryktene om et brudd mellom de to, som falske.

Men det spørs om hun sier det samme, etter at Depp 27. februar tilbragte en natt hos skuespilleren og forretningskvinnen Ashley Olsen (25) - som blant annet var barnestjerne i TV-serien «Under samme tak».

Da han skulle reise hjem, skal Depp (48) ha gått gjennom et kontorbygg som er koblet sammen med Olsens leilighetskompleks i Tribeca-området i New York, for å unngå paparazzi-fotografenes oppmerksomhet, ifølge bladet InTouch.

- Det ble sendt en e-post til de ansatte hvor det stod at Johnny Depp brukte bygningen vår for å unngå fotografene, sier en kilde til bladet.

En annen kilde hevder at Depps besøk bar preg av at de to var mer enn venner. Og Depp skal ha sett ut som om han ikke hadde fått mye søvn da han gikk hjem dagen etter.

- Han så ut som om han var utslitt, sier et øyenvitne til bladet InTouch.

I forrige måned ble Depp også koblet til Bond-piken Eva Green.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Depp dater Bond-pike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer