- Johnny kuttet av seg fingertuppen i raseri

Depp skal ha brukt sin kvestede finger som pensel da han malte skjellsord mot kona Amber Heard på veggen.

VOLDSOMT TEMPERAMENT: Amber Hear hevder at Johnny Depp kvestet sin egen finger under et raserianfall i mars i fjor, før han malte utroskapsanklager mot henne i blod og maling på veggen. Her er paret avbildet sammen på «Black Mass»-premieren under filmfestivalen i Venezia i september 2015. Hvorfor Depps langfinger var plastret da, vites ikke. Foto: DPA
VOLDSOMT TEMPERAMENT: Amber Hear hevder at Johnny Depp kvestet sin egen finger under et raserianfall i mars i fjor, før han malte utroskapsanklager mot henne i blod og maling på veggen. Her er paret avbildet sammen på «Black Mass»-premieren under filmfestivalen i Venezia i september 2015. Hvorfor Depps langfinger var plastret da, vites ikke. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai kom sjokknyheten om at stjerneparet Johnny Depp (53) og Amber Heard (30) skulle skilles etter knappe 15 måneder som mann og kone.

Kort tid senere anklaget Heard ektemannen for vold, og fikk innvilget besøksforbud mot Depp. Heard har tatt anklagene om fysisk og psykisk mishandling til retten, og ifølge TMZ skal saken behandles der neste måned.

Nettstedet skrev nylig at Depp har 24 vitner på sin side i saken. De siste dagene er det imidlertid blitt publisert bevismateriale som støtter Heards fremstilling av ektemannen som temperamentsfull og oppfarende.

Mistet fingertuppen

TMZ har fått tilgang på dramatiske fotografier som vil bli fremlagt i Heards søksmål mot sin fremtidige eksmann.

Ett av bildene viser det som skal være Johnny Depps kvestede fingertupp, mens et annet bilde viser et speil på en vegg som er tilsmusset av rotete skrift.

Saken fortsetter under bildet.

GIKK TIL SAK: Amber Heard avbildet i Los Angeles sammen med advokat-teamet sitt lørdag.  Foto: Splash News
GIKK TIL SAK: Amber Heard avbildet i Los Angeles sammen med advokat-teamet sitt lørdag. Foto: Splash News Vis mer

Fotografiene skal være tatt i mars i fjor, den gang paret var nygift. Depp og Heard befant seg i en villa i Australia da en voldsom krangel brøt ut mellom dem.

Ifølge Amber Heards versjon skal Depp, som var ruset på alkohol og ecstasy, ha knust flere flasker og vinduer i løpet av krangelen. Han smadret dessuten en plastikktelefon i raseri, og kuttet av seg den ene fingertuppen på en av de knuste gjenstandene.

Grafiske utroskapsanklager

Johnny Depp skal ikke ha latt seg stoppe av den kvestede langfingeren sin.

Ifølge Heard er hun glad i å male og hadde mørkeblå maling stående. Hun hevder at ektemannen dyppet restene av fingertuppen sin i malingen og brukte den til å måle en rekke ord på veggen.

bildet TMZ har publisert av skriften, ser det ut til at Depp har skrevet «med Billy Bob og tøsete Amber i hovedrollene» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Billy Bob Thornton var gift med Angelina Jolie fra 2000 til 2003. Her er de avbildet sammen på Golden Globe i 2002.  Foto: AFP
EKSEN: Billy Bob Thornton var gift med Angelina Jolie fra 2000 til 2003. Her er de avbildet sammen på Golden Globe i 2002. Foto: AFP Vis mer

Amber Heard har tidligere spilt mot Billy Bob Thornton (61), eksmannen til Angelina Jolie (41), i to filmer - sist i «London Fields» (2016) ifølge IMDb. Hun hevder at Johnny Depp anklaget dem for å ligge sammen, noe hun selv benekter på det sterkeste.

For øvrig spilte Heard og Thornton også mot hverandre så tidlig som i 2008, da de begge hadde roller i «The Informers». På den tiden var Depp fortsatt sammen med Vanessa Paradis (43), som han har to barn med.

Amber Heards representanter hevder at Johnny Depp ikke fikk legehjelp før det hadde gått nesten 24 timer, skriver TMZ. Dermed kunne ikke legene sy på fingertuppen hans igjen. I stedet skal de ha brukt en bit fra hånden hans til å lage en ny fingertupp.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTER DEPP: Vanessa Paradis, som var sammen med Johnny Depp i en årrekke, har uttalt at hun aldri opplevde Depp som voldelig. Paret gikk hvert til sitt i 2012. Foto: Abaca
STØTTER DEPP: Vanessa Paradis, som var sammen med Johnny Depp i en årrekke, har uttalt at hun aldri opplevde Depp som voldelig. Paret gikk hvert til sitt i 2012. Foto: Abaca Vis mer

Ord mot ord

Før helgen ble det dessuten lekket et kompromitterende videoklipp av Depp, der han ifølge TMZ knuser en vinflaske og et glass i raseri.

Depps talspersoner har foreløpig ikke kommentert de nyeste påstandene fra Heard. Kilder nær filmstjernen har derimot omtalt videoklippet som feilaktig redigert og som en felle fra Amber Heards side.

Tidligere i sommer ble Heard for øvrig beskyldt for å dikte opp voldsanklagene, angivelig for å få flere økonomiske goder ut av skilsmisseoppgjøret. Johnny Depps datter Lily-Rose Depp (17) og eksen Vanessa Paradis har begge gått ut og gitt sin støtte til ham.

- Faren min er den søteste, mest elskelige personen jeg kjenner. Han har vært en fantastisk far for min lillebror og meg og alle som kjenner ham ville sagt det samme, skrev Lily-Rose på Instagram i mai.

Saken fortsetter under bildet.

I HARDT VÆR: I slutten av mai offentliggjorde Amber Heard bilder av seg selv med skader hun hevdet var påført av Depp. Kilder nær Depp har avvist Heards anklager som forkastelige og usanne. Foto: Splash News
I HARDT VÆR: I slutten av mai offentliggjorde Amber Heard bilder av seg selv med skader hun hevdet var påført av Depp. Kilder nær Depp har avvist Heards anklager som forkastelige og usanne. Foto: Splash News Vis mer

I en uttalelse «Pirates of the Caribbean»-stjernen offentliggjorde i slutten av mai, ble anklagene fra Amber indirekte omtalt som oppspinn:

- Grunnet dette ekteskapets knapphet og det svært nylige og tragiske tapet av moren sin, vil ikke Johnny besvare noen av de slibrige og falske historiene, sladderet, feilinformasjonen og løgnene om privatlivet sitt, uttalte Depps talsperson den gang.

LES OGSÅ: Kom med gladmelding på Instagram etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer