- Johnny kuttet av seg fingertuppen i raseri

Depp skal ha brukt sin kvestede finger som pensel da han malte skjellsord mot kona Amber Heard på veggen.

VOLDSOMT TEMPERAMENT: Amber Hear hevder at Johnny Depp kvestet sin egen finger under et raserianfall i mars i fjor, før han malte utroskapsanklager mot henne i blod og maling på veggen. Her er paret avbildet sammen på «Black Mass»-premieren under filmfestivalen i Venezia i september 2015. Hvorfor Depps langfinger var plastret da, vites ikke. Foto: DPA
VOLDSOMT TEMPERAMENT: Amber Hear hevder at Johnny Depp kvestet sin egen finger under et raserianfall i mars i fjor, før han malte utroskapsanklager mot henne i blod og maling på veggen. Her er paret avbildet sammen på «Black Mass»-premieren under filmfestivalen i Venezia i september 2015. Hvorfor Depps langfinger var plastret da, vites ikke. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai kom sjokknyheten om at stjerneparet Johnny Depp (53) og Amber Heard (30) skulle skilles etter knappe 15 måneder som mann og kone.

Kort tid senere anklaget Heard ektemannen for vold, og fikk innvilget besøksforbud mot Depp. Heard har tatt anklagene om fysisk og psykisk mishandling til retten, og ifølge TMZ skal saken behandles der neste måned.

Nettstedet skrev nylig at Depp har 24 vitner på sin side i saken. De siste dagene er det imidlertid blitt publisert bevismateriale som støtter Heards fremstilling av ektemannen som temperamentsfull og oppfarende.

Mistet fingertuppen

TMZ har fått tilgang på dramatiske fotografier som vil bli fremlagt i Heards søksmål mot sin fremtidige eksmann.

Ett av bildene viser det som skal være Johnny Depps kvestede fingertupp, mens et annet bilde viser et speil på en vegg som er tilsmusset av rotete skrift.

Saken fortsetter under bildet.

Fotografiene skal være tatt i mars i fjor, den gang paret var nygift. Depp og Heard befant seg i en villa i Australia da en voldsom krangel brøt ut mellom dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer