Johnny Depps datter forteller ham alt

Johnny Depp ble slett ikke overrasket da datteren Lily-Rose åpnet seg om seksualiteten sin.

FAR OG DATTER: Johnny Depp er stolt over sitt helt spesielle forhold han har til datteren sin Lily-Rose. Foto: Instagram/Lily-Rose Depp
FAR OG DATTER: Johnny Depp er stolt over sitt helt spesielle forhold han har til datteren sin Lily-Rose. Foto: Instagram/Lily-Rose Depp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fra det 14 år lange partnerskapet til den franske artisten Vanessa Paradis (42) har Johnny Depp (52) barna Lily-Rose (16) og Jack John (13).

Nå åpner Hollywood-stjernen seg om sitt tette forhold til tenåringsdatteren, som i august stod frem som «seksuelt flytende» - som betyr at hun ikke ser på seg selv som 100 prosent heteroseksuell.

- Hun har tusenvis av følgere på sosiale medier, og de ble alle tatt på sengen. Men det gjorde ikke jeg. Jeg visste det allerede for hun forteller meg alt. Hun er ikke redd for å si noe som helst til meg. Vi er supernær hverandre, og jeg er veldig stolt av forholdet vårt, fortalte han til Daily Mail sist uke.

- Lily er en smart jente. Et av de smarteste menneskene jeg noen gang har møtt. Hun har overgått meg selv der - og vennene mine også. Uansett hva hun gjør, hvis hun trenger mitt råd, så er jeg der for henne. Barn tar sine egne valg, og jeg tror det eneste man kan gjøre som foreldre er å tilby vår støtte. Og det gjør jeg, fortsatte han.

@karllagerfeld the man himself!!!! So proud and honored to know you!

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

God venn med eks-kona

Den vakre ungjenta er allerede godt i gang med å skape sitt eget navn i Hollywood.

Hun har allerede spilt inn to filmer, «Tusk» og «Yoga Hosers», og i tillegg landet en kampanje for Chanel og gått modell for Karl Lagerfeld.

- Det som har skjedd med Lily-Rose var ikke noe jeg trodde kom til å skje så tidlig. Det skal være sikkert. Det er rart å se sin egen datter transformeres fra å være din lille baby, til å bli en liten jente, og så plutselig en ung kvinne.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen påpeker at det aldri var hans drøm eller ønske for datteren at hun skulle ende opp i bransjen, men han er glad for at hun har funnet noe hun trives med å gjøre.

- Uansett hvor voksen hun blir, så kommer jeg aldri til å slutte å bekymre meg for henne. Det er en far-datter ting, sa han til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Johnny Depp og Vanessa Paradis gikk fra hverandre sommeren 2012 etter at det hadde versert utroskapsrykter rundt Depp i et halvt år. Foto: Abaca
EKSEN: Johnny Depp og Vanessa Paradis gikk fra hverandre sommeren 2012 etter at det hadde versert utroskapsrykter rundt Depp i et halvt år. Foto: Abaca Vis mer

Det var i 2012 at Johnny Depp og Vanessa Paradis gikk fra hverandre etter noen turbulente år sammen, men i dag er de gode venner.
 

- Hun er en fantastisk mor og en fantastisk kvinne. Og når du har en kvinne som har vært god mot deg og som har gitt deg to barn, så forlater du henne ikke bare uten videre. Kjærligheten forandrer seg kanskje, men jeg kommer alltid til å være glad i henne - uansett hva som måtte skje.

I februar i år giftet Depp seg i en hemmelig seremoni med den 23 år yngre skuespilleren Amber Heard (29) - som tidligere har stått frem som bifil.

Duoen møttes på settet til The Rum Diary i 2011.

KONA: Johnny Depp og Amber Heard har vært kjærester i fire år og gift i ni måneder. Foto: NTB Scanpix
KONA: Johnny Depp og Amber Heard har vært kjærester i fire år og gift i ni måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg forelsker meg om og om igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer