<strong>SAKSØKT:</strong> Johnny Depp saksøkte sitt tidligere forretingsapparat, som seinere gikk til motsøksmål mot skuespilleren. Nå forsvarer han seg mot uttalelsene. Foto: NTB scanpix
SAKSØKT: Johnny Depp saksøkte sitt tidligere forretingsapparat, som seinere gikk til motsøksmål mot skuespilleren. Nå forsvarer han seg mot uttalelsene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Johnny Depp:

Johnny Depp slår tilbake mot luksusanklagene

Filmstjernen mener han er utsatt for forsøk på svartmaling.

Publisert

Onsdag ble det kjent at Johnny Depps (53) tidligere forretningsapparat The Management Group (TMG) har gått til sak mot sin tidligere klient.

Det hele bunnet i at stjernen først saksøkte TMG, fordi han mente de ikke hadde gjort jobben sin skikkelig og underslått penger fra ham.

Han mener også at gruppen har betalt seg selv millioner av dollar uten hans godkjennelse, og at de for eksempel glemte å levere selvangivelsens hans i tide.

Depp ønsker nærmere 200 millioner kroner i erstatning, men det sier ikke TMG seg enig i.

Slår tilbake

De hevder i sitt motsøksmål at Depp har brukt millioner av dollar i måneden på dyre viner, kunst og instrumenter, og at det er derfor han nå sitter i den økonomiske saksa.

Nå tar skuespilleren blad fra munnen om påstandene TMG har kommet med. I en ny uttalelse forklarer han, via advokat Adam Waldman, at dette bare er en strategi for å sverte skuespilleren.

- De har valgt en forkastelig «skyld på offeret»-strategi i et åpenbart forsøk på å redde sitt eget skinn og å lede oppmerksomheten bort fra deres egne feil. Disse er nedfelt i Mr. Depps 48 sider lange klage, skriver advokaten i en uttalelse til People.

Waldman forteller videre at Depp ikke saksøkte TMG av personlige grunner eller investeringer, men fordi han mener de har drevet med bedrageri.

- Å lyse opp verden med en uttalelse til pressen vil ikke redde de tiltalte i retten fra de horrible faktafeilene som kommer fram i klagen deres, poengterer Waldman.

Saken fortsetter nedenfor.

Hevder Depp bruker millioner

I et motsøksmål fra forretingsgruppa slår de hardt tilbake mot den respekterte skuespilleren.

Foruten å be om nærmere fire og en halv millioner kroner, som de hevder Depp skylder i blant annet kredittkortavgifter, går gruppen i strupen på Hollywood-stjernens angivelige pengeforbruk.

People og Variety har fått tilgang på rettsdokumentene, der det hevdes at TMG flere ganger tidligere har advart Depp om det høye forbruket.

De hevder blant annet at skuespilleren har brukt over 623 millioner kroner på sine totalt 14 boliger, 149 millioner kroner på en luksusbåt, 250 000 kroner i måneden på dyre viner og 2,5 millioner på å holde en stab på over 40 fulltidsansatte rundt seg.

«Sweeny Todd»-stjernen har dessuten brukt store summer på angivelig nærmere 70 gitarer, 200 modernistiske kunstverk og effekter etter stjerner som Marlon Brando og Marilyn Monroe.

TMG mener også at påstandene fra Depp er falske. I rettsdokumentene hevdes det at de alltid har holdt bokføringen på prestisjenivå.

Det er ikke kjent når søksmålene eventuelt blir tatt opp i retten.

LES OGSÅ: Politiet legger seg flate etter Beyonce-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer