- Johnny Depp har 24 vitner på sin side

Blant annet to politibetjenter mener at de ikke har sett tegn til at skuespilleren har påført Amber Heard fysisk vold.

OVERRASKENDE VENDING: Bruddet mellom stjerneparet Johnny Depp og Amber Heard ble svært dramatisk da hun anklaget ham for vold kun dager etter bruddet.  Foto: Abaca
OVERRASKENDE VENDING: Bruddet mellom stjerneparet Johnny Depp og Amber Heard ble svært dramatisk da hun anklaget ham for vold kun dager etter bruddet. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av mai overrasket Hollywoodparet Johnny Depp (53) og kona Amber Heard (30) da de annonserte at de skal skilles.

Mer dramatisk ble det kun dager etter, da «Magic Mike XXL»-stjernen anklaget ektemannen for fysisk og psykisk for vold, noe som førte til at Heard fikk innvilget midlertidig besøksforbud mot ektemannen.

Etter Heard delte bildebevis av en blåveis hun hevdet var påført av Depp, hevdet hun også at han hadde mishandlet henne fysisk og verbalt gjennom hele deres tre år lange forhold.

Ifølge TMZ stilles saken i retten neste måned, og nettsiden har fått informasjon om at «Finding Neverland»-stjernen har hele 24 vitner som hevder de har beviser om at Depp ikke har påført Heard skade.

Amber ringte nemlig politiet natt til 21. mai, da hun hevdet at filmstjernen hadde slått henne. To av politibetjentene som dukket opp den natten er blant vitnene som mener at de ikke så tegn til fysisk vold den kvelden.

I tillegg skal blant annet fem ansatte i bygget deres, som så Amber mellom 21. og 27. mai, hevde at de ikke så noe form for fysisk skade i Ambers ansikt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer