«Johnny Depp døde i bilulykke»

Skuespilleren er utsatt for falske dødsrykter.

LEVER: Skuespiller Johnny Depp lever i beste velgående. Foto: Stella Pictures
LEVER: Skuespiller Johnny Depp lever i beste velgående. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På de sosiale nettstedene Facebook og Twitter har det det siste døgnet florert av rykter om at den verdensberømte skuespilleren Johnny Depp (49) er død:

«Det var rundt klokken 03:00 mandag morgen at vår kjære skuespiller Johnny Depp døde som følge av en fatal bilulykke. Johnny ble født 9. juni 1963. Han vil bli dypt savnet, men aldri glemt. Vær snill å vis din sympati og dine kondolanser ved å «like» denne siden», var ordlyden i Facebook-gruppa R.I.P Johnny Depp.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I løpet av et døgn har gruppa fått flere hundre tusen «likes».

Men ifølge nettstedet The Inquisitr, skal ryktene være usanne.

«Johnny Depp har blitt utsatt for nok en dødsfall-skrøne. Han lever og har det etter forholdene bra», skriver nettstedet, som forteller at skuespilleren riktignok har vært utsatt for en ulykke.

Han ble nemlig lettere skadet da han utførte et stunt i sin siste film «The Lone Ranger» - hvor innspillingsmedlem Mike Bridger (48) døde under en ulykke på settet i slutten av september.

Det er ikke første gang den nysingle skuespilleren er utsatt for et falsk dødsrykte. I 2010 hadde, ifølge en falsk CNN-webside, Depp omkommet i en bilulykke i Bordeaux i Frankrike.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå har Vanessa Paradis kommet over Johnny Depp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer