HETE FØLELSER: Johnnifer klarer ikke å holde fingrene av fatet særlig lenge av gangen. Foto: Stella Pictures
HETE FØLELSER: Johnnifer klarer ikke å holde fingrene av fatet særlig lenge av gangen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Johnnifer på dobbeldate

Jen lar kjæresten møte sine beste venner.

SEHER.NO: Courtney Cox (44) og David Arquette (36) har vært Jennifer Anistons (39) andre familie gjennom mange brudd, og vernet om henne etter skilsmissen med Brad Pitt.

Friends-kollegaen Courtney og Jennifer har beholdt det nære vennskapet etter ti år i serien sammen, og Jennifer har blant annet vært tredje hjul på vognen på Courtneys familieferier.

Nå er Jennifer endelig selv funnet en som hun vil starte sin egen familie med, nemlig John Mayer (30). Hun har ikke latt seg skremme av aldersforkjellen på ni år mellom henne og den yngre John, og heller ikke hans lange liste med Hollywood-erobringer.

Allerede har ryktene gått om Johns utroskap, og Jen har blitt sett på date med en annen mann. Men i går dro hun og John på dobbeldate på restauranten STK med hennes kjære venner Courtney og David, noe som tyder på at forholdet langt ifra har kjølnet.

Om det var en hektisk dag for John, eller om paret prøvde å unngå paparazziene vites ikke, men han kom i hvert fall en time etter de andre. Men de hardtarbeidende foto-jegerne ventet tålmodig og fikk bilder av de alle sammen i det de dro fra restauranten.

LES OGSÅ: På romantisk ferie i Mexico