John Stamos legger seg flat etter fyllekjøring

«Under samme tak»-stjernen ble lagt i jern i Beverly Hills, før han ble fraktet til sykehuset.

DÅRLIG START PÅ HELGEN: Tidlig fredag kveld ble skuespiller John Stamos arrestert for fyllekjøring og fraktet til sykehus i Beverly Hills. Her er han på et Walt Disney-arrangement i Burbank, California i midten av mai.  Foto: Splash News
DÅRLIG START PÅ HELGEN: Tidlig fredag kveld ble skuespiller John Stamos arrestert for fyllekjøring og fraktet til sykehus i Beverly Hills. Her er han på et Walt Disney-arrangement i Burbank, California i midten av mai. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller John Stamos (51) er i vinden med Netflix-oppfølgeren til «Under samme tak», kalt «Fuller House».

Men fredag var det noe helt annet som skaffet den tidligere «Akutten»-stjernen oppmerksomhet.

Ifølge TMZ ble nemlig den sølvgrå Mercedesen hans stoppet av politiet i Beverly Hills, etter at lovens lange arm hadde besvart et anrop om en bil som vinglet på veien.

Da politet stoppet Stamos i 20-tiden, skal TV-kjekkasen ha vært i så redusert forfatning at politet mente han trengte umiddelbart tilsyn av lege.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE SOM JESSE: John Stamos (bak) i rollen som Jesse Katsopolis i «Under samme tak» på 1980- og 90-tallet. Her med Dave Coulier (Joey Gladstone) og Bob Saget (Danny Tanner).  Foto: SipaUSA
TILBAKE SOM JESSE: John Stamos (bak) i rollen som Jesse Katsopolis i «Under samme tak» på 1980- og 90-tallet. Her med Dave Coulier (Joey Gladstone) og Bob Saget (Danny Tanner). Foto: SipaUSA Vis mer

Etter å ha blitt lagt i jern på stedet, ble han fraktet til sykehus av ambulansepersonell. TMZ melder at politiet fulgte etter Stamos til sykehuset, der han fikk behandling. Stamos ble stevnet for å ha kjørt i beruset tilstand.

En ydmyk John Stamos tok til Twitter på lørdag for å takke politiet i Beverly Hills og sykehuset han ble behandlet på, trolig Cedars-Sinai Medical Center.

«Takk til alle for deres kjærlighet og støtte. Jeg er hjemme og har det fint. Veldig takknemlig overfor BHPD og Cedars for omsorgen deres» twitret stjernen.

LES OGSÅ: - Eminem fikk meg til å slutte å stamme