- John Lennon fortjente å bli skutt

Mel Gibson er i trøbbel igjen.

FORTJENTE Å DØ: Mel Gibson skal ha sagt til en kollega at han hatet Beatles-stjernen John Lennon og synes han fortjente å dø.  Foto: All Over Press
FORTJENTE Å DØ: Mel Gibson skal ha sagt til en kollega at han hatet Beatles-stjernen John Lennon og synes han fortjente å dø. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mel Gibson (56) vekker stadig oppsikt med sine kontroversielle uttalelser og skal tidligere ha kommet med flere anti-semittiske kommentarer. Nå er han i hardt vær igjen, ifølge forfatteren Joe Eszterhas, skal han ha sagt mye negativt om tidligere The Beatles-stjerne John Lennon.

- Jeg er glad han er død. Han fortjente å bli skutt. Hør på sangene hans! «Imagine». Jeg hater den sangen, skal Gibson ha sagt ifølge Eszterhas.


Eszterhas samarbeidet med Gibson på det mislykkede filmprosjektet «Maccabee», og har skrevet et offentlig brev der han kritiserer skuespilleren. De mest oppsiktsvekkende opplysningene er Beatles-kritikken, og han gir også en detaljert beskrivelse av Mels trusler mot eks-konen Oksana Grigorieva. 

Gibson kjenner seg ikke igjen i beskyldningene og har skrevet sitt eget brev der han hevder den tidligere samarbeidspartneren lyver.

- Store deler av fakta, uttalelser og hendelser du skriver om i ditt brev er ren fiksjon, skriver 56-åringen. 

«Braveheart»-stjernen ønsker tydelig slutt på oppmerksomheten, og avslutter brevet ved å skrive at dette burde være den siste kontakten mellom de to.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er historiens dyreste skilsmisse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer