GRAVID: Kelly Preston avslører at selv om hun elsker å være gravid, så elsker hennes ektemann John Travolta det enda mer Foto: Stella Pictures
GRAVID: Kelly Preston avslører at selv om hun elsker å være gravid, så elsker hennes ektemann John Travolta det enda mer Foto: Stella Pictures Vis mer

- John elsker å se meg gravid

Skuespillerkona viste stolt frem sin voksende babymage...

SEHER.NO:  Kelly Preston (47) er virkelig en glødende gravid kvinne. Da hun ankom Toronto International Film Festival på torsdag viste hun stolt frem sin voksende mage.

Kelly avslører at selv om hun elsker å være gravid, så elsker hennes ektemann John Travolta (56) det enda mer.

- John elsker å se meg gravid. Noe jeg er svært glad for. Men ja, jeg elsker det også. Du føler deg veldig kvinnelig, sier Preston til Entertainment Tonight.

Skuespillerkona var til stede på festivalen for å promotere sin egen film, «Casino Jack», men nå ser hun frem til å slappe av hjemme før fødselen.

- Jeg skal bare være hjemme, og lage et «rede», og leke. Jeg har vasket alt til babyen, og bare hatt det gøy. Jeg har allerede laget til barnerommet. Kirsie Alley, som er min bestevenn, har hjulpet til også. Hun er en briljant designer, sier hun.

Det er ikke bare hennes venner som er spent på det nye barnet, også hennes datter Ella Bleu Travolta, gleder seg til å møte sin nye bror.

- Hun sier hele tiden, «Kan du ikke bare få den snart?», så sier jeg «Vi må la ham være i ovnen litt lenger. Han må vokse litt til.».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Var desperate etter et nytt barn