Johnny Depp og Amber Heard

John Christian Elden: - Ikke overrasket

Johnny Depp vant i retten.

RETTSSAK: Onsdag kveld kom kjennelsen i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB
RETTSSAK: Onsdag kveld kom kjennelsen i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld ble det kjent at Johnny Depp hadde vunnet over ekskona Amber Heard. Heard ble dømt til å betale 15 millioner dollar til Depp for ærekrenkelser.

Etter at dommen ble kjent sier advokat John Christian Elden til Se og Hør at det verken kan eller skal være fritt frem for å fremsette offentlige anklager mot andre.

- Verken i USA eller Norge. Personlige konflikter hører ikke hjemme i offentligheten, så jeg er ikke overrasket over resultatet, sier han.

VITNET: Kate Moss vitnet i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Video: Reuters Vis mer

Ekspar

I etterkant av det knusende tapet skrev Amber Heard i en uttalelse at skuffelsen hun føler «er ubeskrivelig».

- Jeg er enda mer skuffet over hva denne dommen betyr for andre kvinner. Det er et tilbakesteg. Det skrur klokka tilbake til en tid da kvinner som sa fra og snekket ut kunne bli offentlig skjemmet og fornedret, skrev Heard blant annet.

Depp på sin side sa at juryen har gitt han livet tilbake.

- Jeg er virkelig takknemlig, sier Depp i en uttalelse på Instagram.

LES OGSÅ: Fikk sjokkbeskjed av legen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer