John Carews luksushjem

Nå kan du kjøpe John Carews leilighet på Frogner i Oslo. Prisantydningen er 14,5 millioner kroner!

EKSKLUSIV LEILIGHET: John Carew håper å tjene minst fire millioner kroner på salget av Frogner-leiligheten. Foto: Tom Hansen, Se og Hør
EKSKLUSIV LEILIGHET: John Carew håper å tjene minst fire millioner kroner på salget av Frogner-leiligheten. Foto: Tom Hansen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Scorer på boligmarkedet!

SEHER.NO: Den 240 kvadratmeter store boligen ligger i Gyldenløves gate 41. og ligger svært sentralt i hovedstaden. Selveierleiligheten ligger i annen etasje, men har inngang fra første.

HJEMME HOS CAREW: Se leiligheten - rom for rom (ekstern lenke)

John Carews (27) herskapelige krypinn ble lagt ut for salg sist onsdag. Boligen er inngjerdet med smijernsgjerde og automatisk smijernsport.

Aston Villas nyervervelse kjøpte leiligheten på vinteren i 2005 for 10, 8 millioner kroner. Får han 14,5 millioner kroner, som er prisantydningen på boligen, har han tjent nærmere fire millioner kroner på under halvannet år.

GARASJESALG: Britney selger hår og hus!

Sammen med leiligheten følger en garasjeplass og uteparkering og en liten, men idyllisk hageflekk.

Leiligheten ble totalrenovert for seks år siden, og holder svært høy standard.

I tillegg til sentral beliggenhet og eksklusiv stil har boligen også en rekke tekniske finesser.

GØY PÅ LANDET: Espen Lind kjøper millionvilla

 På de 240 kvadratmeterne finnes det nytt elektrisk anlegg med skjulte kabler, spotbelysning med dimmer og sentralbryter i gang og soverom for belysning i hele leiligheten.

Det lyse og moderne kjøkkenet har JKE-innredning i eikeparkett i fiskebeinsmønster og inneholder gasskomfyr og integrerte hvitevarer.

Herligheten består også at en hall, peis på kjøkkenet og i stuen, bibliotek med utgang til balkong, to soverom, to bad og et separat vaskerom.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer