John Carew blir skuespiller

John Carew skal spille med Ane Dahl Torp i ny NRK-dramaserie

Skal spille tidligere fotballproff.

NY ROLLE: John Carew skal spille tidligere fotballproff i ny NRK-dramaserie. Med i serien er også Ane Dahl Torp. Serien vil ifølge NRK bli å se på skjermen i januar 2018. Foto: Scanpix
NY ROLLE: John Carew skal spille tidligere fotballproff i ny NRK-dramaserie. Med i serien er også Ane Dahl Torp. Serien vil ifølge NRK bli å se på skjermen i januar 2018. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

John Carew har fått en rolle i ny NRK-dramaserie. Det melder NRK.

I serien, som skal hete «Hjemmebane», skal Carew spille mot Ane Dahl Torp. Carew spiller en tidligere fotballproff som kommer hjem til Norge og får forespeilet en jobb som fotballtrener.

- Jeg er først og fremst veldig stolt og glad for å ha fått denne rollen, og gleder meg masse til å jobbe med Ane og de andre i teamet, sier John Carew til NRK.

Spiller sammen med Ane Dahl Torp

Jobben som fotballtrener går imidlertid ikke til Carews rollefigur, men til karakteren Helena Mikkelsen, som med det blir norgeshistoriens første kvinnelige fotballtrener på toppnivå. Rollen spilles av Ane Dahl Torp.

– Fotballverden er en stor verden jeg må inn å gjøre meg kjent i, så dette blir spennende. Og det blir så klart veldig gøy å jobbe med John, sier Torp til NRK.

Carew har tidligere spilt hovedrollen i den norske filmen «Høvdinger», som fikk terningkast to av Dagbladets anmelder Aksel Kielland.

Om rollen i «Høvdinger» har John Carew i et intervju med Dagbladet sagt spøkefullt at han «sannsynligvis ikke kom til å få noen Oscar».

- Men jeg er fornøyd med både filmen og jobben jeg gjorde. Når jeg først bestemmer meg for noe, gjør jeg det alltid ordentlig, sa han.

Saken fortsetter under videoen.

Traileren til «Høvdinger». Vis mer

- Har erfaringen som trengs

Til tross for at Carew fikk laber kritikk for sin rolle i «Høvdinger», mener serieforfatteren av «Hjemmebane», Johan Fasting, at Carew er rette mann for rollen.

Til NRK sier han at den tidligere fotballproffen har erfaringen som trengs for å spille troverdig fotballspiller.

- Etter flere prøvespillinger har han vist en fantastisk prestasjon som skuespiller også. Carew har en veldig bra fysisk tilstedeværelse, og det er en viktig egenskap å ha som skuespiller, sier Fasting til NRK.

Aktuell med «Black Frost»

John Carew er også aktuell med sin hittil største filmrolle i actionfilmen «Black Frost», som han selv har bidratt med idé og råmanus til.

I det gigantiske filmprosjektet, som har et totalt budsjett på rundt 200 millioner norske kroner, spiller han en halvt samisk, halvt afrikansk agent ved navn Felix Frost.

TV-serien «Hjemmebane» er et samarbeidsprosjekt mellom NRK og produksjonsselskapet Motlys. Innspillingen av «Hjemmebane» skal ifølge NRK gjøres fra mars til oktober 2017, og serien er planlagt sendt fra januar 2018.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med John Carew.

LES OGSÅ: Dette elsker John Carews kjæreste mest ved ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer