ØNSKER SEG FLERE BARN: John Carew sier til VG at han gjerne vil ha flere barn, i tillegg til sønnen han har fra før. Her er han sammen med sin nye kjæreste Camilla Haukaas. Foto: Espen Solli, Se og Hør
ØNSKER SEG FLERE BARN: John Carew sier til VG at han gjerne vil ha flere barn, i tillegg til sønnen han har fra før. Her er han sammen med sin nye kjæreste Camilla Haukaas. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

John Carew: - Jeg har alltid tenkt at jeg vil ha tre unger

Den tidligere fotballstjernen avslører at han tenker på å utvide familien.

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen John Carew (35) ble for 11 år siden pappa for første gang, da sønnen Tyrese kom til verden.

I et intervju med VG avslører Carew at han tenker på utvide familien.

- Ja. Jeg gjør det. Jeg har en fantastisk sønn allerede. Og så tenker jeg jo at det hadde vært hyggelig med et par unger til etter hvert. Jeg har alltid tenkt at jeg vil ha tre unger. Kanskje i løpet av tre-fire år.

Privat er John Carew kjæreste med modellen Camilla Haukaas (23).

- Jeg har det fint med henne, men vil ikke slippe folk mer innpå oss enn det, sier han til VG.

Paret viste seg lørdag sammen i bryllupet til komikeren Odd-Magnus Williamson (34) og Tinashe Bakasa-Roll (29).

Viste frem lettkledde bilder av kjæresten

Carew har også lagt ut flere bilder fra en fotoshoot han har tatt av kjæresten på sin Instagram-profil. På ett av dem poserer hun avkledd i et badekar.

Se intervju med Carew om bildene av kjæresten:

Da Seoghør.no møtte Carew under årets Gullruten-fest i Bergen, sa han at han ikke vil kalle bildene for e nakenfotografi.

– Jeg vil ikke kalle det naken-fotografi. De er ikke helt nakne, men det er nok en type fine art-fotografi. Det er en hobby; det jeg først og fremst holder på med som er jobb, er TV og film. Fotografi er det som får meg til å slappe av mellom slagene, fortalte John.

LES OGSÅ: Carew kom med kjæresten på bryllupsfest

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.