TILBAKE PÅ BANEN? Rett før John Arne Riise annonserte at han ønsket å legge opp som fotballspiller, spilte han for Aalesund.  Foto: NTB scanpix
TILBAKE PÅ BANEN? Rett før John Arne Riise annonserte at han ønsket å legge opp som fotballspiller, spilte han for Aalesund. Foto: NTB scanpixVis mer

John Arne Riise vurderer comeback på banen

Kun to måneder etter han la fotballskoene på hylla, kan det virke som fotballstjernen har fått motivasjonen tilbake.

SEOGHØR.NO: I starten av juni avslørte fotballstjernen John Arne Riise (35) under en pressekonferanse at han ønsket å avslutte karrieren - med umiddelbar virkning. 

- Det skjer nå, i dag, midt i sesongen. Det blir ikke flere kamper eller treninger for meg, skrev John Arne i et blogginnlegg.

Beslutningen kom som et sjokk for Idretts-Norge, men nå kan det virke som 35-åringen overrasker igjen.

Ifølge VG er Riise nemlig nær et comeback, etter flere fotballklubber har vist interesse for ham den siste tiden.

Avisen skriver at den indiske klubben Chennaiyin, der Marco Materazzi (42) er trener, er en av klubbene som skal ha kontaktet den norske fotballstjernen.

– Det har vært klubber som har kontakt med meg helt siden jeg avsluttet kontrakten min med Aalesund, men det er ikke noe konkret ennå, sier Riise til VG.

Saken fortsetter nedenfor.

LIVERPOOL-STJERNE: John Arne Riise er mest kjent for sin karriere i fotballklubben Liverpool. Her avbildet i 2005.  Foto: Ap
LIVERPOOL-STJERNE: John Arne Riise er mest kjent for sin karriere i fotballklubben Liverpool. Her avbildet i 2005. Foto: Ap Vis mer

- Tre måneder i India var lang tid

John Arne spilte for det indiske laget Dehli Dynamos i fjor, men endte opp med å bryte kontrakten med halvannet år. 

Riise og kona Louise Angelica (25) har vært mye på flyttefot den siste tiden. Etter et opphold i Kypros, flyttet de i flere måneder til India før de bosatte seg i Ålesund.

Det er imidlertid usikkert hva Louise Angelica føler om et fremtidig India-comeback. Etter deres forrige opphold, avslørte hun overfør Seoghør.no at hun ikke var så veldig begeistret over å bo så langt borte fra det nære og kjære.

- Vi gjorde ikke så mye der. Det var begrenset hva vi hadde mulighet til, så tre måneder i India var lang tid. Det ble veldig ensformig, har hun fortalt. 

Saken fortsetter nedenfor.

TROFAST PARTNER: John Arne Riise og Louise Angelica giftet seg i 2014, og hun har hele veien stått ved hans side gjennom flere perioder med utenlandsturer.  Foto: Andreas Fadum
TROFAST PARTNER: John Arne Riise og Louise Angelica giftet seg i 2014, og hun har hele veien stått ved hans side gjennom flere perioder med utenlandsturer. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Drømmer om barn

Paret giftet seg i en romantisk seremoni i juni 2014, og tidligere i år avslørte de at de drømmer om å kunne utvide familien snart. 

- Det er en av tingene jeg håper på for 2016. Det er ingen barn ennå, men det er noe vi har snakket om en stund. Vi har lyst til å slå oss til ro med barn, men så passer det jo egentlig aldri, uttalte de til Seoghør.no da vi møtte paret under Costume Awards i januar.

- Vi vet ikke helt hvor vi skal bo, så vi tar det litt som det kommer. Vi har et helt år på oss og det hadde vært veldig morsomt å få oppfylt det ønsket i løpet av 2016, fortalte Louise Angelica videre. 

I videoen nedenfor snakker John Arne og Louise Angelica om drømmen om å stifte familie: 

LES OGSÅ: - Vi bor rett ved Kardashian-familien