«Bloggerne»:

John Arne Riise tar til tårene når han tar farvel med kona

- Ja, ja. Tre måneder alene da.

TÅREVÅT AVSKJED: I «Bloggerne»-episoden skal John Arne Riise ta avskjed med kjæresten sin. Da tar følelsene overhånd. Video: TV 2 / Mastiff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I onsdagens episode av TV 2-programmet «Bloggerne» har tidligere fotballspiller John Arne Riise (36) vansker for å holde tilbake tårene idet han skal ta farvel med kona si, Louise Angelica Riise (25).

Saken fortsetter under bildet:

TRIST: Det blir tungt å ta farvel med Louise under onsdagens episode av «Bloggerne». Foto: TV2
TRIST: Det blir tungt å ta farvel med Louise under onsdagens episode av «Bloggerne». Foto: TV2 Vis mer

Riise skal nemlig reise til India i tre måneder, der han skal få et innblikk i hvordan det er å være fotballtrener. Å ta farvel med Louise er imidlertid ingen enkel oppgave for 36-åringen.

I episoden kan man se det kjente ekteparet gi hverandre mange klemmer og kyss, før Louise drar avgårde fra flyplassen.

- Ja, ja. Tre måneder alene da, sier Riise idet han ser at kona kjører avgårde.

Deretter faller tårene.

  • Se video øverst i saken!

Ikke vant til å være alene

LYKKELIGE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. For tiden bor de i Ålesund hvor Louise har startet egen butikk. Foto: NTB Ccanpix
LYKKELIGE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. For tiden bor de i Ålesund hvor Louise har startet egen butikk. Foto: NTB Ccanpix Vis mer

Paret, som giftet seg i 2014, har de siste årene vært mye på farten ettersom den tidligere fotballproffen har spilt for klubber i både, England, Kypros og India. Louise har som regel fulgt ektemannen på reisen, noe som har resultert i at paret ikke er særlig vant til å være fra hverandre.

Da det ble kjent at duoen skulle flytte fra Kypros til India, slik at John Arne skulle få fortsette i sin karriere i proffklubben Dehli Dynamos, fikk Louise en knekk.

- John Arne ringte i stad og sa: «Nå er datoen for India-turen satt. Nå drar vi. Nå er det ingen vei tilbake». Det kommer til å bli så tungt, sa hun gråtkvalt i en episode av fjorårets sesong av «Bloggerne».

Etter fem lange uker dro bloggeren hjem og lot ektemannen være igjen i India alene. Halvannet år før tiden brøt også Riise kontrakten med fotballlaget, og uttalte blant annet at han «alltid får dårlig samvittighet når han vet at Louise ikke er happy».

Saken fortsetter under bildet:

BYTTET ROLLER: Nå for tiden er det Louises karriere som står i fokus, mens ektemannens planer ikke er like krystallklare. Foto: NTB Scanpix
BYTTET ROLLER: Nå for tiden er det Louises karriere som står i fokus, mens ektemannens planer ikke er like krystallklare. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flyttet til Ålesund

Paret flyttet deretter hjem til Ålesund, der planen var at Riise skulle satse videre på fotballen. Det gikk imidlertid ikke helt etter planen.

I fjor ble det nemlig kjent at John-Arne ga opp fotballkarrièren med umiddelbar virkning.

- Det skjer nå, i dag, midt i sesongen, Det blir ikke flere kamper eller treninger for meg, skrev John Arne på bloggen sin den gang.

Årsaken var at Riise hadde slitt med motivasjonen foran den forestående sesongen.

He stole my heart ❤

Et innlegg delt av LOUISE ANGELICA (@louiseangelicariise)

Ønsker seg barn

Mens fremtiden i forhold til karriere ikke lenger er like krystallklar for John Arne, har Louise funnet seg til rette i hjembyen til ektemannen, hvor hun har åpnet sin egen interiørbutikk sammen med sin svigersøster.

I den nye sesongen av TV-programmet «Bloggerne», får vi et innblikk i hvordan livet til det forelskede paret har endret seg. Duoen har slått seg til ro, og legger ikke skjul på at de gjerne kunne tenke seg barn, noe de også var åpen om i fjor.

- For nå vil jeg veldig gjerne ha barn, og John Arne vil ha barn, og vi snakker veldig mye om det, så kroppen er veldig innstilt på at det er det vi vil. Men det er klart, da... går det ikke helt etter planen, sa hun i fjor til Seoghør.no.

Bloggerne vises på TV 2 Livsstil klokken 21:30.

SNAKKER OM BARN: Louise Angelica og John Arne Riise har tidligere vært åpen om at de ønsker seg barn. Vis mer Vis mer

Les også: Bitter kamp om datteren etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer