John Arne Riise skiller seg for andre gang

For under to år siden giftet John Arne Riise giftet seg med Maria. Nå går det mot skilsmisse for paret.

GÅR HVER TIL SITT: John Arne Riise og Maria Elvegård. Foto: Scanpix
GÅR HVER TIL SITT: John Arne Riise og Maria Elvegård. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: I 2006 falt fotballstjernen John Arne Riise (31) pladask for den vakre sykepleieren Maria Elvegård (32) fra Sortland i Nordland. Året etter kom forlovelsen og sommeren 2010 ble de mann og kone. Nå har ekteparet bestemt seg for å gå hver til sitt.

«På vegne av Maria og John Arne Riise bekrefter jeg herved at det er brudd i ekteskapet. Etter nesten seks års samliv, hvorav snart to års ekteskap, har de to etter nøye overveielse, og i gjensidig forståelse, valgt å søke separasjon,» skriver John Arne Riises manager Jan Kvalheim i en pressemelding.

«Partene vil avslutte ekteskapet med omtanke, og har barnas beste som førsteprioritet. De ber om respekt og forståelse for at det ikke vil bli gitt noen intervjuer eller kommentarer, ut over denne pressemeldingen. De håper dette vil bli respektert,» heter det i pressemeldingen.

Maria flytter
Tidligere har John Arne vært gift med Guri Havnevik (31). De giftet seg i 2003, men ekteskapet varte bare i litt over ett år. Også denne gang ble det et kort ekteskap for fotballproffen.

I juni 2010 var John Arne og Marias nærmeste invitert til hemmelig bryllupsfeiring i New York. Vielsen fant sted i en suite med tilhørende takterrasse på hotellet The Cooper Square Hotel – med utsikt over hele Manhattan. Flere av gjestene kunne fortelle at seremonien var nydelig og at Maria så fantastisk ut i sin hvite, tettsittende kjole.

Til Norge
For bare drøye to måneder siden ble John Arne og Maria foreldre til en sønn. Fra før har de også en datter på to år. Etter at landslagsspilleren signerte for Fulham i fjor, har den lille familien bodd i London.


Forrige uke reiste Maria med sønnen til Norge – hvor de har vært hele denne uka. På nettsamfunnet Twitter skrev Maria at hun gledet seg til noen dager i hjemlandet.
 
«Akkurat hjemme. Home sweet home,» lød meldingen søndag kveld.  Samtidig skrev John Arnes mor, Berit Riise (51), at hun var på vei til England.

John Arne har også en eldre datter fra sitt første ekteskap med Guri Havnevik.   

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.