KJØPTE NY LEILIGHET: John Arne Riise og kona Louise Angelica har kjøpt seg ny leilighet i Oslo, uten å se den på forhånd. Foto: FameFlynet Norway
KJØPTE NY LEILIGHET: John Arne Riise og kona Louise Angelica har kjøpt seg ny leilighet i Oslo, uten å se den på forhånd. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

John Arne Riise og Louise Angelica kjøpte nytt kjærlighetsrede usett

- Jeg er helt i ekstase, sier Louise Angelica Riise.

SEOGHØR.NO: Fotballstjernen John Arne Riise og hans kone Louise Angelica Riise forbereder seg på å flytte inn i et nytt kjærlighetsrede i Oslo, etter å ha kjøpt en leilighet usett.

Det avslørte Louise Angelica på sin blogg tirsdag.

«Da har vi altså kjøpt oss et lite krypinn i Oslo, usett. Jeg er så heldig å ha noen fantastiske foreldre som stilte opp for oss, tok bilder og var «mine øyne» på visning. Vi la inn bud i dag tidlig og det gikk igjennom. Så ingen flere gjesterom- nå har vi vårt eget :-) Hurra! Jeg er helt i ekstase. Leiligheten er på ingen måte stor, men oppusset i 2015 og «ubebodd» så det er bare å flytte rett inn. Himmel på jord! Den ligger veldig sentralt og noe sier meg at dette kommer til å bli en fantastisk sommer», skriver hun.

John Arne og Louise Angelica befant seg på Kypros, hvor John Arne spiller fotball for klubben Apoel Nicosia, da de fikk gladbeskjeden.

GIFTET SEG I MAI: John Arne Riise og Louise Angelica har snart vært gift i ett år. Her er de sammen i bryllupet i mai 2014. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG I MAI: John Arne Riise og Louise Angelica har snart vært gift i ett år. Her er de sammen i bryllupet i mai 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Louise Angelica skriver på bloggen sin at hun regner med til å få fritt spillerom når det gjelder hvordan det nye hjemmet skal bli seende ut innvendig.

«Jeg kan endelig vise dere vårt eget hjem og min egen stil. Jeg tviler på at John Arne har mange egne meninger når det kommer til interiør så jeg uttalte det riktig da jeg sa min stil», skriver hun på bloggen.

Paret har vært gift i snart ett år. I august avslørte Louise Angelica og John Arne til Seoghør.no at de har snakket om å utvide familien.

- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn, sa Louise Angelica da hun og John Arne gjestet festpremieren til bilfilmen «Børning» i Oslo i august.

- Vi tar det steg for steg. Vi øver litt, og det som skjer, det skjer, tilføyde den spreke fotballspilleren lurt dengang.

LES OGSÅ: Louise Angelica er verpesyk