Louise Angelica får baby til sommeren:

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

Duoen venter sitt første barn i august. - Betyr endeløst mye, sier paret.

VENTER BARN: John Arne Riise og Louise Angelica venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: John Arne Riise og Louise Angelica venter sitt første barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

John Arne Riise (38) og Louise Angelica Riise (29) venter sitt første barn sammen til sommeren. Dermed blir fotballprofilen firebarnsfar!

Det bekrefter paret overfor Se og Hør i kveld.

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, sier John Arne Riise til Se og Hør.

Mens John Arne har tre barn fra tidligere ekteskap - en datter fra sitt første ekteskap med Guri Havnevik og to barn med ekskona Maria Elvegård, blir dette Louise Angelicas første barn.

- Tenk deg de julemiddagene, da! Plutselig er det fire barn rundt bordet, sier han.

For Louise Angelica har hverdagen gått inn i en helt ny fase. Hun sitter knapt rolig når hun tenker på den nye mammarollen. Terminen er i august.

I forbindelse med lansering av ny "Bloggerne"-sesong, intervjues Louise Angelica og John Arne Riise om barn. Vis mer

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, legger Louise til.

Åpnet opp om babydrømmen

At barnet er etterlengtet, er det ingen tvil om.

Paret, som giftet seg i mai for snart fem år siden, har nemlig lenge vært åpne om at de har ønsket seg barn sammen.

Bare måneder etter bryllupet bekreftet paret at de ønsket å utvide familien, og knapt et år etter bryllupet erklærte Louise Angelica seg selv, på sin blogg, som «verpesyk».

Men i forbindelse med at paret var aktuelle i TV 2-serien «Bloggerne» i 2016, innrømmet de to imidlertid at de slet med å oppfylle drømmen om familieforøkelse.

- Når man først ønsker barn veldig sårt og prøver, så går det jo ikke, fortalte Louise Angelica åpenhjertig til Se og Hør den gang.

Også i «Bloggerne» delte 29-åringen babydrømmen med seerne.

- Nå er på en måte det siste som mangler en liten baby eller to. Det er det eneste jeg føler mangler i livet, sa hun i en episode, som ble vist i 2017.

LYKKELIGE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Nå blir de foreldre sammen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
LYKKELIGE: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Nå blir de foreldre sammen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Ønsker en liten fotballspiller

Også i fjor høst, da Se og Hør møtte paret i forbindelse med manager Erland Bakkes 40-årsfeiring, var de tydelige på at tiden fremover ville være et perfekt tidspunkt for foreldrerollen.

Etter flere år i Ålesund, hadde de to nemlig bestemt seg for å flytte tilbake til Østlandet, og Louise Angelica har lagt ned driften av sin egen interiørbutikk Savai Design.

- Det er jo ikke til å legge skjul på at vi tidligere har uttalt at vi har hatt lyst på barn, og nå er det jo ikke noe som står i veien for det. Så vi må bare ta tiden til takke og håpe at det går. Skjer det, så skjer det, sa Louise Angelica den gang.

John Arne la heller ikke skjul på at han gjerne ønsker seg en liten fotballspiller, og fikk støtte av kona.

- Ja, jeg håper jo faktisk det, jeg også. Det hadde vært veldig hyggelig for John Arne å få en liten junior-Riise som han kan følge opp på fotballbanen.

Om det eventuelt blir en gutte- eller jentespiller, er det foreløpig for tidlig å si noe om.

- Vi satser i alle fall på at Norges fotballfremtid er sikret, sier John Arne med et bredt smil.

Saken fortsetter nedenfor.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer

Vurderte sterilisering

I selvbiografien sin, «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise», som ble lansert i 2017, skriver den tidligere fotballproffen blant annet at han vurderte å sterilisere seg etter sin andre skilsmisse, fra Maria Elvegård Riise.

Da han møtte Louise Angelica, la han imidlertid tanken om sterilisering på hylla.

«Jeg visste at jeg elsket henne, jeg visste at hun var tjueen, og hun hadde sagt hun ville ha barn en gang i fremtiden. Jeg husker at jeg avbestilte timen hos steriliseringsklinikken. Vi prøver å få barn, Louise og jeg», skriver han i boka.

Starter på nytt i Drammen

I fjor ble det, som tidligere nevnt, kjent at fotballproffen og kona selger huset i Ålesund. I februar gir de fra seg nøklene.

Nå returnerer paret altså til Østlandet, og da Se og Hør møtte John Arne Riise like før jul, røpet han at paret snart får adresse i Drammen.

ROLIG: Det har vært stille fra John Arne Riise i det siste. I dette intervjuet forteller nordmannen hvorfor. Vis mer

- Vi har foreløpig kjøpt en idyllisk tomt i nærheten av sentrum og elva. Jeg har alltid likt Drammen og Buskerud, sa han.

- Dette er midt i blinken for oss. Vi er nær familien, Oslo og jobb. Da vi kom over denne tomten, var det kjærlighet ved første blikk.

Han fortalte også at han og kona ønsket et rolig nabolag med nærhet til skole og barnehager når de nå flytter østover.

På nyåret ble det kjent at John Arne Riise blir sportsdirektør i Birkirkara FC.

LES OGSÅ: Nå er de forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer